Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (280)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Bezproblémová pohodovka se spoustou legrace od první minuty, která není prvoplánová a primitivní. Jede kupředu s vkusným soundtrackem, krásnou a "svůdnou" Jennifer a vrcholnou scénou u piana, která, přiznám se, zastihla mě na něco tak dramaturgicky vymakaného, nepřipraveného, a dala tomu o level vyšší úroveň. Pretty Woman 2, jen v trochu jiném gardu, co se toho líhnutí ze skořápky týče. Palec nahoru. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Za obyčejných okolností se jedná o lehce nadprůměrnou komedii, ale když se na tento snímek budete dívat v létě, pocítíte z něho feel-good letní komedii se skvělou Jenn Lawrence v titulní roli, která vám v horkých letních dnech dodá úsměv na tváři. Film obsahuje několik skvělých scének a dialogů, u kterých se budete zaručeně bavit. Za mě moc příjemný film na odpočinek. 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lawrence se vrací skrze sice viditelnější kousek, ale stále dost nízko pod standardy, které si začala budovat v Hollywoodu před deseti lety. Přesto se na tuhle místy až ujetou roli překvapivě dost hodí, svým stále velmi půvabným lookem naláká nejednoho diváka a dokáže nám, že tenhle typ komedií umí být svěží i v době, kdy už vůbec není in. Jen to samozřejmě musí obsáhnout pár naprosto stupidních momentů (ničení aut), díky nimž nemůžu jít s hodnocením výš. [viděno na HBO Max 15.2.2024] ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno