Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (280)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Nič v zlom" je celkom zábavná, komédia. Film vyvoláva dosť humoru, ale príbeh je príliš tenký ako papier a postavy príliš dvojrozmerné na to, aby skutočne zapôsobili. Príbeh: Sleduje Jennifer Lawrence ako 32-ročnú Maddie, ktorá sa ocitne zapletená do plánu na záchranu svojho domu „randením“ s 19-ročným chlapcom na príkaz jeho rodičov. A skutočne mi vadí dej. Nemyslím si, že emocionálne prvky zarezonovali, keďže postavy sú príliš zle vypracované. Vôbec som si nevšimol, že by som investoval do žiadnej z postáv, do výsledku príbehu (hlavne preto, že bol veľmi predvídateľný) alebo do emocionálnej cesty toho všetkého. Ale ak hľadáte komédiu, ktorá vás zaručene rozosmeje, tak presne je táto komédia pre vás. Ale veľmi pochybujem, že sa zaradí medzi klasiku žánru, ale svoj účel dostatočne splní 6,5/10 ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Jennifer nahou, přišlo mírné zklamání. Ta bohyně není tak úplně bohyně. Spíš je to bobr převlečený za bohyni. No jasně nevěřím, že v reálu tak má takový porost, ale ani prsa najsou tak dokonalé, jak by člověk čekal. Jo a k filmu, až na píseň v restauraci celkem průměrný snímek, který ale nad míru pobavil, takže musím hodnit kladně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║ Tržby USA $50,425,720║ Tržby Celosvetovo $85,121,295▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Po malej odmlke v posledných rokoch je to celkom slušný návrat Jennifer Lawrence. Aj keď v dosť bláznivej miestami dosť uletenej komediálnej polohe. V celku je to šlahlé šablónou ale Jennifer si to vie ustáť a upútať, keď treba vie pritlačiť na pílu a neváha dokonca sa aj úplne telesne odhaliť. Trošku mi tam nesedí ten prechod tónu z komédie na takú romantickú melodrámu a do toho stále pchané tie bizar uletené komediálne nápady. Prevažne to našťastie ale berie a baví, vďaka spojeniu sveta tínedžerov a skoro dospelej bláznivky v úzkych. /65%/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama