Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za Martinem Tomsou přichází starší distinguovaný pán. Před časem mu někdo ukradl vzácnou sbírku mincí. Pachatel nebyl dopaden, ale pan Bernard má nyní jisté podezření a žádá Tomsu o pomoc. Pachatel by měl mít něco společného s majiteli restaurace nedaleko bydliště pana Bernarda. Tomsa teprve postupně odhaluje, že pátrání po zlodějích sbírky byl jen zástupný problém v plánu pomsty, v němž měl on i jeho pomocnice sehrát důležitou, byť nedobrovolnou roli. Ale nebyl by to Martin Tomsa, kdyby se mu nepodařilo složitý, do minulosti zasahující případ, objasnit. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veroniku Žilkovou Vašut infiltruje do podniku zlodějů mincí a stane se nástrojem pomsty klienta (dost nelogicky, když ten dědek o Žilkové nic nevěděl ). Díl který dělá reklamu skutečnému bordelu, za což bych dal odpad, ale za topless Veroniky tři hvězdy. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci seriálu nadprůměr, jinak spíše průměrný kriminální příběh, kde dostali hodně prostoru Veronika Žilková a Igor Bareš. O poznání horší než předchozí epizoda Bílá past, ale zároveň o něco lepší než následující díl Veronika. ()

Reklama

Reklama