foto

Lubor Hochmann

  • nar. 17.4.1939 (78 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2011 Škola základ života (divadelní záznam)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)
2008 Na rozchodnou (TV film)
Trofej (TV film)
2005 Krev zmizelého
2001 Podzimní návrat
1999 Dvojrole
1997 Honzík
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Jubileum (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Námluvy (TV film)
Nevinný (TV film)
Pohádka o Faustovi (TV film)
Posel (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Kouzelná noc (TV film)
Kurýr (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
Veliká stavba (TV film)
1992 Dáma a smrt (TV film)
Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1991 Červená knihovna (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
1990 O Radkovi a Mileně (TV film)
Zbabělec (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Koeficient užitečného muže (TV film)
Král lenochů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Bratr Paleček (TV film)
Čas žhavých kamenů (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Případ medvědí jeskyně (TV film)
1987 Bitva na kopci (TV film)
Okřídlená hřídel (TV film)
Satelit (TV film)
Svobodárna (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
O buchtách a milování (TV film)
Třetí sudička (TV film)
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
Služební cesta (TV film)
Trampoty (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
Zlatý drak (TV film)
1984 Dotek ruky (TV film)
Narozeniny (TV film)
Nasredin (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
Komtesa Mary (TV film)
Konec Černého supa (TV film)
O zakletém hadovi (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Soudce a drahokam (TV film)
Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
Šáteček a jablíčko (TV film)
1982 Archimédův bod (TV film)
Motiv (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
Poslední návrat (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
Dlouhý týden (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
1980 Zlatá panna (TV film)
1979 Čtyři na sněhu (TV film)
Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
Mejdan na písku (TV film)
1978 Exponát smrti (TV film)
Historie dirigenta Kaliny (TV film)
Tonička z královské chalupy (TV film)
1977 Člověk odjinud (TV film)
Prokop Diviš (TV film)
1976 Jenůfa (TV film)
Nevěsta v pytli (TV film)
Racek (divadelní záznam)
Strom vědění dobrého (TV film)
1975 Nehoda (TV film)
Přebytečná pravda (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
Potulné pohádkové divadlo (TV film)
1973 Náš táta Bezlíček (TV film)
Nultý kilometr (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
Skokan (S03E09)
Tizian (S03E08)
další epizody (9)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (12)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (6)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

1997 Zpívání na Petrově (koncert)
1994 Ozvěny chrámových kůrů (TV film)

TV pořady

1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace