foto

Stanislava Novotná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka (TV film)
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2010 Domina (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2008 Trofej (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
Český Honza (TV film)
2005 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Prsten a řetěz (TV film)
1995 Nevinný (TV film)
Sen o krásné panně (TV film)
1994 Noční stráž (TV film)
Návrat do cizí země (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Na krásné vyhlídce (TV film)
1992 Dáma a smrt (TV film)
Případ s černým vzadu (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1990 O Radkovi a Mileně (TV film)
1989 Pozvání na zámek (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1988 Někdo schází u stolu (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1984 Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
1983 O zakletém hadovi (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)

TV seriály

2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (7)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
Pamlsek (S03E03)
Rýhonosec řepný (S03E02)
další epizody (4)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Případ Anděla (E18)
Bratři (E17)
Osudná nadílka (E16)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (9)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Krutá daň omylu (E11)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tabatěrka (E08)

Střihačská filmografie

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace