foto

Oldřich Hajlich

  • nar. 19.4.1992 (25 let)
    Hořice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zatím dobrý
2016 Jak básníci čekají na zázrak
2015 Laputa
2014 Bony a klid 2
2013 Pérák (amatérský film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
Pusinky
Václav
2005 Kamenný klíč (TV film)
2003 Společník (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)

TV seriály

2017 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Volby (E11)
Tajný projekt (E10)
další epizody (12)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Manžel na chvilku (E05)
Výlet (E04)
Porod (E02)
další epizody (4)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Stupně vítězů (S02E31)
Eliška ráda divočinu (S02E30)
Mejdan století (S02E24)
další epizody (4)
2011 4teens (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Embéčko (S01E06)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mrtvý v hotelu (S01E04)

Dokumentární

2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace