Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina vysokoškoláků si jede užít víkend do supermoderního hi-tech domu s umělou inteligencí Margaux. To ale ještě netuší, že Margaux je naprogramovaná k zabíjení a jejich odpočinkový víkend se změní v boj o holý život. (TheEvilTwin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Carnifex má pravdu, v podstate len ten začiatok stál za to. Následne hodinu sa deje veľký prd, akurát som sa pozvracal pri príliš dlhom buzerantskom bozku a potom nápady došli, tak sa začalo rezať, pichať bez nejakej silnejšej idey. Keď tu niekto napíše, že "technicky bez závad", tak začínam mať pocit, že nič iné ako Hornú dolnú doteraz nevidel. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Režisér sračkoidního Plánu útěku 2 a výborného nízkorozpočtového, Vánočního, brutálního slasheru Silent Night) Ten úvod s Lochlynem Munro, kdy mu relaxační křeslo rozmáčkne hlavu, bylo ještě fájn. No, pak přijde téměř hodinová, nudná konverzačka, kde postavy vypadají a hrají strašně uměle, no a kdo přežije, vám musí být jasný už od prvních minut. Smrti obyčejné, čekal jsem nějaké originální Gore, když už se to odehrává v moderním baráku, ovládaný umělou inteligencí, ale bohužel. A finále, kdy se ukáže ten, co za tím vším stojí, bylo vyloženě trapný. No, ono celkově je Margaux, dost trapným Hororem. Nelíbilo, nuda. (97. hodnocení) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po pěkném úvodu s Billym v jeho chytrém masážním křesle, dojde za doprovodu jakéhozi poblijózního cajdáku na seznámení diváka s partou našich vystajlovaných hlavních hrdinů. A jsou to tentokrát tak extrémně nesympatické a protivné kreatury, že se od té chvíle už nemůžete dočkat jejich nekompromisního vyvraždění metodami ještě o mnoho sadističtějšími, než jaké použilo Billyho masážní křeslo. A fandíte samozřejmě zabijáckému domu. Výsledek ovšem není vůbec jistý a až do konce budete tápat v nejistotě: Podaří se primitivní rozkuřovačce, která nevěrohodně předstírá intelektuální programátorku, prolomit důmyslné domovní kódy a dostat se domu do jeho kybernetického mozku? Napětím jsem skoro nedýchal... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nic jsem si od toho neliboval, protože námět zněl debilně. Prvních pár minut (před úvodníma titulkama) naznačilo, že by to až taková debilita být nemusela. Jenže úvodní minuty jsou taky to nejlepší co film nabídne. Možná bych film hodnotil pozitivněji kdyby se nebral tak vážně a byla to spíš hororová komedie. Jako horor to fakt nefunguje a ve výsledku to působí spíš komicky. Chapadla jsou už jen třešničkou na dortu trapnosti. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Do baráku zvesela, číhá na nás Adéla! Chytřejší než NASA, informace spásá, chapadla má čilá, není vůbec milá.“ Zapomeňte na sympaticky inteligentní a v rámci polymerových kritérií i celkem sexy Ex Machinu. Margaux je jen namyšlená AI čůza, vytvořená z čipů a jogurtu, s naprogramovaným pocitem nadřazenosti a touhou proslavit se jako historicky první sériová AI vražedkyně. Za tím účelem si do chytrého baráku objednala několik hloupých řízků, roštěnek ducha mdlého a pořádnou kýtu kravského influencerského masa. HI-TECH OKÉNKO: [][] Pozvaní mládežníci asi vyrůstali někde ve slumech, v chatrčích z vlnitého plechu, protože nadšeně hýkali nad každým mixérem, rychlovarnou konvicí či umyvadlem s teplou vodou. Na dveře otvírané fotobuňkou zírali jak tele na nová, automatizovaná vrata a před skromným bazénkem, cca 6 krát 1,5 metru, si Lexi rozrušením málem ucvrnkla. To mě spíš zaujal drticí strop, kuchyňská multifunkční chapadla jak z nepovedené Verneovky a všudypřítomný blemtavý bílý sajrajt. [][] Dobré vědět. Bacha na AI v kelímku jogurtu! ()

Reklama

Reklama