Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud je na hororu nejpovedenější ta romantická část, je někde něco špatně. Hlavní dvojka táhne film co se dá, stačil jeden pohled na Lianu Liberato a chrochtal jsem blahem, jenže....(!) to by Haunt nesměl být tak fádní horor se stokrát ohraným dějem a samoúčelnými lekačkami (creepy CGI fejs + hlasitý creepy zvuk) toho nejlacinějšího kalibru. Atmosféra je slabá, bál jsem se pouze toho, že se leknu a to je u hororu špatně. Závěr mě vyloženě nasral, protože jednak jsem to té mile vypadající teenage dvojici přál a jednak to nedávalo smysl. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Teenagerský haunted house horor s bežným príbehom rodinky, ktorá sa nasťahuje do domu v ktorom sa deje niečo nadprirodzené. Synáčik sa teda spojí so susedou od vedľa a rozhodnú sa tieto bu-bu-bu tajomstvá minulosti odhaliť. Vcelku pohodový, nenápadný hororík, ktorý síce nepozbiera body za originalitu, no čo môže, to snaživo vyvažuje slušným spracovaním, obstojnými hercami a mrazivou atmosférou. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dá se, sice Haunt není ničím, co by mi utkvělo v paměti ještě třeba za rok (a tentokrát je v tom můj Alzheimer nevinně), ale na poli duchařských hororů znám i stupidnější kousky. A na to, že je to víceméně teenage horor, to má i jakous takous solidní atmosféru a ne úplně vyjetý dialogy. Navíc herci jsou vesměs sympatičtí, o tý hlavní duchovi ani nemluvím, povedené. Zkrátka čistej průměr. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Proč vzít na milost tuhle značně nenápaditou věc, lineární, s od začátku tušenou pointou... to jsou dost sympatičtí snad všichni herci. Což nebývá zvykem, naopak v obdobných slátaninách ba i výrazně oceňovanějších kusech typu Insidious bývají mnohem větší slabinou. No a snad docela přívětivě vypadající udělátko na komunikaci s duchy. Ale to je hrozně málo... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Presťahovať sa do domu s temnou minulosťou je fakt super nápad :). Ale teraz vážne. Podobných ducharín je celá kopa. Máme tu strašidelný dom s tajomstvom a zlého ducha, čo prenasleduje nájomcov. K tomu trocha romantiky, neveriacich rodičov a predvídateľný záver. Šedivé a nezaujímavé, samotný bubák sa mi však celkom páčil, plus 2-3 ľakačky boli fajn. Tak akurát na slabučký priemer. 50/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama