Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nete je sociálna pracovníčka, má 37 rokov a štrnásťročnú dcéru, s ktorou trieska puberta. Jej manžel Kristian o sebe tvrdí, že je spisovateľ, ale žiaľ ho ešte nikde nepublikovali, a navyše jej zahýba s dvadsaťročnou študentkou. Brat Martin je gay a otec sa s ním už osem rokov nebavil. Ten otec, ktorý teraz umiera a Nete chce, aby pochopil, že ešte stále má rodinu, a tak mu navrhne nasťahovať sa k nim. Lenže bytík je príliš tesný pre štyroch, otcovi sa nejako nechce umrieť a napätie začína vzrastať. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

swed 

všechny recenze uživatele

Tenhle Dánský film je jako pes, který štěká, ale nekouše. Kombinuje mnoho vážných témat - nevěru, dospívání, homosexualitu, smrt... Ve skutečnosti ale nic neřeší, každý problém jen lehce nakousne a na konci jakoby se nic nestalo. Méně by zde bylo více. Tuhle obsahovou plytkost naštěstí vynahrazuje sympatickým hereckým obsazením a lehkým humorem.7/10 ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Tak pod pojmem "přehnaný happyend" (AdaMM) jsem si představovala, že i dědeček nakonec vstane z mrtvých, žel (spíš díky) bohu se tak nestalo. Těžké téma, tentokrát o umírání blízké osoby zde opět bylo podáno lehce s nadhledem, ovšem, a to musím zdůraznit, aniž by jakkoliv snižoval jeho význam. Bez přehnaných sentimentů, přitom tak, abyste se dokázali do příběhu vcítit. ()

Reklama

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Docela silný film pojednávající o trablech rodinných. nečekané události kolem nenadále na smrt nemocného otce rozvíří naoko poklidné vody celé rodiny. Vcelku normální, ale velmi silný závěr, málem mi ukáplo. Perfektně zahráno, zejména Paprika Steen je velmi přesvědčivá. Tohle Dánové prostě umí. Tak trochu netradiční vztahový film od kterého by se měli naši filmaři učit, aby přestali točit takové české sračky. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Rodinne drama s prvky cerneho humoru. Dej filmu je velmi uveritelny. Namet sice neprinasi nic noveho, co by divak uz nekdy nevidel, ale dokaze zaujmout. A to nejen diky vyborne kamere a dobre napsanym dialogum, predevsim ale diky vybornym hercum, kterym udava smer opet vynikajici Paprika Steen. Okay neni uplne bezchybny film, mne je ovsem usity na miru a tak davam plne hodnoceni. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem těch komediálních prvků moc nepostřehla, spíš na mě Okay působil jako velmi smutné vztahové drama. Tak trochu rozcuchaný film s mnoha načatými tématy, který bych jen trochu učesala, dala tomu nějakou formu a pak bych uvažovala i o vyšším hodnocení. A ani se uživateli AddaMM nedívím, že by Anethe nechtěl za manželku. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama