Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějná mladá zpěvačka Daniela měla našlápnuto k slibné kariéře, ale pak zmizela v Austrálii. Jenže teď se najde její tělo. Kdo je vrah? A kdo za ní posílá dopisy od protinožců? (Česká televize)

Recenze (24)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou tady dvě možnosti, buď se seriál začíná s blížícím se závěrem mírně zlepšovat, nebo jsem už jaksi otupěl, ale i jedenáctou epizodu jsem otrojkoval. Těmito třemi pěticípými se určitě nesnažím naznačit, že by se tu nevyskytovala slabá místa (vyskytovala a byla jasně patrná), jen jsem měl pocit, že už mi tvůrci předložili mnohem méně stravitelný materiál. Navíc se nemohu zbavit dojmu, že je kpt. Fáberová od svého souboje s mykózou tak nějak klidnější. Ty nohy ji musely fakt svědit. / Poučení: Práce figurantky při policejních rekonstrukcích může být vskutku rizikovým povoláním. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ, jeho konstrukce a i nalezení pachatele silně kulhá. Saxofonista, jako většina umělců, byl samozřejmě mimo, ale že by na pohledu, kterým se neustále oháněl, nepoznal (tak typické) písmo svojí družky? Rovněž i umělec č. 2 - rocker, se choval značně debilně. Zahrabávat do hrobu oběť autonehody, o které mohl jednoduše tvrdit, že prostě řídila ona... O majorovi a jeho drbanovi ani nemluvě. Prostě samé hlouposti tentokrát. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát postupně vysoko nastavená laťka trochu klesla. Kromě pohřbení Krvesaje dostaneme banální krimi příběh o 13 let metr pod zemí pohřebné dívce, jejíž vraždu (zabití???) má teď Oktopus vypátrat. Jediným světlým bodem dílu je Krobotova četba knihy své exmanželky Stivínové a jeho rozhořčení nad hlavním hrdinou knihy. Jinak průměr. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten případ by nebyl špatný, kdyby díly nepodsouvaly divákovi jak se má na osoby v jednotlivých případech dívat. Objasnění přijde až když se vyždímají všichni lidé okolo, aby byl pak důkaz vlastně u samotných dveří případu. Vedlejší hráčská minulost, rodina Fáberové a hudba jsou pojítkem, které případy nějak ztemní a celkový význam dílů je někde jinde. Mně osobně se na seriálu líbí vlaky, hudba a jakýsi dotek s minulostí převážně devadesátek. Ta forma ovšem někdy kulhá. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl, ale co ten závěr proboha? SPOILER Vůbec nechápu, proč se ten týpek přiznával....nic na něj neměli, pouze svědectví vyhazovače, že odjel s tou holkou autem...a co jako? To bych popřel...vyhazovač má na mě pifku a kecá. Jinak nic neměli. Auto bylo dávno sešrotovaný a pochybuju, že by po jeho nálezu před 13 lety dělali odběry dna v tom vraku...aspoň, nemluví o tom, že by to bylo v té zprávě z nálezu auta..i když tam nutně musela být krev oběti....prostě by mu nedokázali, že to auto řídil on. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama