foto

Jan Pachl

  • nar. 12.9.1977 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Pachl, režisér a scenárista, studoval Odbornou školu filmovou v Písku a poté filmovou režii na pražské FAMU. Má na svém kontě několik celovečerních filmů, cestopisných dokumentů (např. Na cestě kolem Cabo Verde), seriálů (Trapasy, Horký prachy) a řadu známých reklamních spotů.

Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2018 Volha
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2007 Runway (studentský film)
2003 Hostel (studentský film)
2002 Tady se dějou věci (studentský film)
2001 Empirie (studentský film)
Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Pitstop (studentský film)
1999 Ultimátum (studentský film)

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (4)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2007 Trapasy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Volha
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2007 Runway (studentský film)
2001 Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Pitstop (studentský film)
1999 Ultimátum (studentský film)

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (4)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pravý rytíř (TV film)

TV seriály

2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)

Dokumentární

2015 Film o filmu GANGSTER KA (TV film)

TV pořady

2011 Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(29)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace