foto

Marek Janda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Chlap na střídačku
2018 Rašín (TV film)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2004 Poušť (studentský film)
2003 Hra o Marka (studentský film)
Obraz Ingrid Majerové (studentský film)

TV seriály

2019 Za oponou (TV seriál)
Zlomte vaz (E10)
Předprodej (E09)
Bez střechy (E08)
další epizody (10)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
další epizody (13)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Vražda a vykoupení (S02E01)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
další epizody (8)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Skvělé vyhlídky (S01E04)
Muž, který se vypařil (S01E03)
Mimo realitu (S01E02)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Světlo v temnotách (E24)
Recept na zajíčka (E23)
Moje psaní (E12)
další epizody (13)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (S02E02)
Škoda lásky (TV seriál)
Host u tabule (S02E05)
Divná Bára (S02E04)
Miška je kouzelná (S02E03)
další epizody (5)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Trapasy (TV seriál)
Kosti (S05E06)
Na stromě (S05E05)
Hradní pán (S05E04)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Druhá šance (S03E08)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
To nebylo v plánu (S03E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2011 Generace Singles
2007 Ivan Martin Jirous čte dopis od Dášy Vokaté při mši u Tyrolského domu v oboře knížete Schwarzenberka (studentský film)
Poustevna, das ist Paradies!
2004 Den E (TV film)
Ženy pro měny
2003 Cesta domů
2002 Ivan Martin Jirous - 23 záběrů (studentský film)

Divadelní záznam

2018 Žádný člověk (divadelní záznam)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)

Fanoušci tvůrce