Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evel Knievel. Pojem mezi motorkáři. Držitel několika rekordů ve skoku na motocyklu. Když se se svým Harleyem XR-750 dostal na hranici možností, provedl riskantní skok s raketovým vozem X-1 Skycycle . Údajně neměl v těle ani jednu kost, která by nebyla zlomená. Měl na kontě přes 300 skoků, z toho přes 270 úspěšných. Žil naplno. O jeho popularitě svědčí i to, že jeho postelí prošlo přes 2000 žen. Zemřel 30. listopadu 2007 ve věku devětšedesáti let. (Fondak)

(více)

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zivotopisny film prstrihany s dokumentarnimi zabery, ze zivota legendarniho letce na motorce. Legendarni se teda stal spise svyma nehodama, rekl bych... 2+ ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Tak,jak bravurně zahrál G.Hamilton zpěváka Hanka Williamse ve filmu ,,Your Cheatin Heart" , tak stejně si počínal v tomto snímku,kde hrál úplně odlišnou roli,avšak povahově téměř stejnou osobnost.Celý film je možno vidět na IMDb u tvůrce George Hamilton. ()

Fondak 

všechny recenze uživatele

Jen málo lidí má tak nízký pud sebezáchovy jako měl Evel Knievel. I přesto se dožil 69ti let. Do nebe se nepochybně nedostal. Ale vsaďte boty, že v pekle na svým XRku skáče přes pekelný kotle. Evele, ať Ti na Tvé věčné jízdě písty krouží! ()

Reklama

Reklama