foto

Lee de Broux

  • nar. 7.5.1941 (77 let)
    La Mesa, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kids vs Monsters
2010 10 Years Later
Killer by Nature
Magic
2007 The Metrosexual
2004 Last Letter, The
2001 Hadí stisk
Zánik světa (TV film)
1997 Atentát
Mars
1996 Mrakodrap
Perfektní vražda (TV film)
Vampirella
1995 Divoký Bill
1994 Když propukne peklo
1993 Conflict of Interest
Geronimo
1992 Shadowhunter (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1991 Absolutní peklo
Diplomatická imunita
1990 Mladé pušky II
1988 Démon pomsty
Longarm (TV film)
Nico
1987 Bates Motel (TV film)
RoboCop
Vlkodlak se vrací (TV film)
1986 Chlapec - krysa
Hunter's Blood
1983 M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
1982 Frances
Mae West (TV film)
Money on the Side (TV film)
Voyager from the Unknown
1981 Cestou necestou
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1979 Bratři Sackettové (TV film)
Norma Rae
1978 Standing Tall (TV film)
True Grit (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
1976 Hawmps!
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
The Invasion of Johnson County (TV film)
1975 Cry for Help, A (TV film)
Shadow in the Streets, A (TV film)
Sweet Hostage (TV film)
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Terminal Man
The Nickel Ride
Vyznamenán za odvahu (TV film)
Člen klanu
Čínská čtvrť
1973 Coffy
Female Artillery (TV film)
Černá výprava
1972 Motorkáři
1971 Divocí tuláci
Evel Knievel
Trackers, The (TV film)
1970 Tak mě někdy napadá
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
Willie Boy

TV seriály

2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Civilní ztráty (S04E08)
Parks and Recreation (TV seriál)
Soda Tax (S05E02)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Malé ryby (S04E20)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ošklivé káčátko (S01E18)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sbohem Radare (2) (S08E05)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Aspen (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace