Reklama

Reklama

Murderville: Kdo zabil Santu?

  • USA Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery
Trailer

VOD (1)

Recenze (6)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi myšlenka a Arnett je fajn, jenže pro mě to prostě nějak nefunguje a vtipného tu zas tolik není, spíš vyhrává trapnost. Improv show Batemana a Mayi není zas taková hitparáda a to se snažím odprostit od faktu, že Máju vážně nemusím. Bonusovou hvězdičku přidávám za Peta Davidsona, který svou prezencí zlepšil, co mohl. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Murderville. Super formát se super hereckými improvizačními výkony- Maya Rudolph vážně famózní! Líbil se mi ale i Jason Bateman. Willa Arnetta neregistruju, což by ovšem mohla být chyba- taky to zvládnul perfektně. Je to takovej o hodně lepší Páter Knox, což je pochopitelný, protože to narozdíl od něj nebylo celý live. Myslím, že by s tím výsledkem mohli být spokojení- já jsem se bavil. P.S.: Vraha jsem neodhalil. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tohle byla hrozně nudná katastrofa. Celý to působilo jako jeden velký komický úprk, který se fakt nepovedl. Vtipného na tom nebylo fakt nic, jen se všichni chovali jak úplní kreténi. Díky bohu to trvalo jen 50 min, takže jsem nemusel trpět moc dlouho. 30% ()

Reklama

Reklama