Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diváci ze všech koutů Ameriky zasílají do tohoto pořadu komediální domácí videa. (Filmbox)

Recenze (12)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dávám slabou 1* to co jsem viděl byla fakt bída... fůra videí se tváří jako, že to je děsná náhoda, ale zdaleka tomu tak není. Komentáře videí trhají moje uši.. atd.. prostě bída... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zábery z domácich video kamier (home video), ktoré zachytávajú nejakú smiešnu, humornú, nečakanú, občas i hodne bolestivú situáciu. Toho už tu bolo. Však to každý pozná. Zdá sa to byť prežité klišé. Opozeraná hlúposť. I ja mám na tieto tituly podobný názor. No pri tomto americkom formáte vždy, pri každej časti, niekoľko ráz vyprsknem smiechom. Relácia "Fórky a vtípky", ktorú uvádza akýsi Tom Bergeron, ma dokázala už viac krát celkom prekvapivo pobaviť. ** ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Sem tam dobré video, ale väčšina len dosť trápnych videí, na ktorých je vidieť o koľko majú Američania iný vkus. A domáce video vyhrá vždy nejaké decko. Je jedno čo robí, publikum deti chorobne miluje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte ještě na strejdu Eduarda Hrubeše (to je ten co neváhal a točil a točil a neváhal)? Jestli jste si na Edu vzpomněly, tak můžete Fórky a vtípky brát jako staršího bráchu, zámořský vzor a nebo jenom jako jednu z mnohačetného zástupu podobně stylizovaných televizních „taškařic“. ()

Uesbe odpad!

všechny recenze uživatele

odpad jednoducho preto, že práve videokamery spustili ten chorý trend, nakrúcať svoje deti v kritických situáciách, a nielen že sa na tom rehotať a dokrútiť, miesto toho, aby im pomohol, ale ešte to aj ukázať celému národu.......tento jav sa bohužiaľ presunul aj na web a v priebehu rokov už len nechutne pritvrdzuje......a tých detí sa nikto nikdy nezastane ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Americký styl zábavy je poněkud odlišný..Pořad,který uvádí Ken středního věku,účes s patkou,porcelánové zuby,naučený úsmev ...Navybíranému publiku se rozsvítí nápis Applause,tak honem Amící zatleskat :) Podprůměrná videa z roku 1,2,3,,,,No,ale když to někoho baví,tak proč ne,,,,,U mě pouze 1 hvězda * ()

Richmond odpad!

všechny recenze uživatele

Keby tie videá boli aspoň vtipné... A ešte ten imbecil Tom Bergeron jasný dôkaz, že americký humor je fakt nablblý a primitívny. U mňa 10% 0* - asi tak 1 zo 100 videí je aj fakt vtipné ()

Reklama

Reklama