Reklama

Reklama

Pappa Mia!

  • USA About My Father (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sebastian je pozván na společný víkend k rodičům své snoubenky. Je tu ale jeden italský háček. Nemá totiž jinou možnost, než vzít na návštěvu do honosného sídla bohatých amerických snobů taky svého tátu. Italského imigranta, holiče z New Yorku, prostořekého obyčejného chlapíka klasického střihu, jenž se do moderní doby a do spořádané rodiny pracháčů ani trochu nehodí. Sebastian má strach z velké ostudy a moc dobře ví, proč. Z víkendu se stane souboj dvou zcela odlišných světů a ihned po příjezdu začne řetězec šílených situací a karambolů. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

gogo77 

všechny recenze uživatele

2/10 ... nuz obcas aj zvucne meno ako Robert De Niro nepomoze nudnemu scenaru a trapnej rezii .... cista blbost    nevadi .... nevyslo ... 40 rocny DeNirov syn sa konecne ide zasnubit kedze stretol zenu svojich snov ... problem je v tom ze patri do mega uspesnej bohatej rodiny a deNiro je len obycajny kadernik .... a tu pride pozvanka na vikend zoznamenia oboch rodin... tu by malo prist kopeec ftipnych scen a prihod ale tych sa vela nedockate.... NUDA ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Môžeme ísť spať nahnevaní, ale nie smradľaví.“ Svojím spôsobom obdoba Foter je lotor, resp. jeho pokračovania. Za mňa úplne pohodová komédia na jedno pozretie, kde ma pobavilo zopár vtipných situácií (Carciofi e pavone) a hlášok („Talian s rímskou číslicou za menom môže byť jedine pápež alebo Rocky Balboa“). 60 % ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, v čem se to ten De Niro zase objevil? Ten chlap by měl vážně hodně rychle vyměnit svého agenta, jelikož v Hollywoodu nemá snad nikdo jiný tak obrovské výkyvy, co se týče kvality filmů, než jako právě mistr svého oboru, sám velký Bobby. Na této podívané je totiž prakticky až nemožné nechat nit suchou, jelikož se jedná o nevídanou šaškárnu, která nefunguje skutečně snad ani v jednom ohledu. Zápletka je tuctová, předvídatelná, nenápaditá, na to že se má jednat o komedii, tak jsem za celou dobu nezaznamenal ani jeden jediný vtipný moment, veškeré postavy se chovají opravdu šíleně trapně, především pak ty ze strany ústřední hrdinky, no a ani herecké výkony nemohu označit za nějak zábavné, i když zde by se ale asi malé pozitivum mohlo přeci jen najít, jelikož minimálně právě De Niro a pak i sympatický a výrazný Maniscalco dodávají filmu alespoň nějakou šťávu. Každopádně celá tato podívaná působí vážně nudným, velmi často až nesoudně trapným a skutečně otřepaným způsobem, naštěstí je to ale tak krátké, že se to dá přežít bez nějaké větší újmy, a kdo má rád opravdu, ale opravdu hodně nenáročné filmy, tak si to možná i může užít, nicméně nic to nemění na faktu, že prostě Pappa Mia! Nenabízí vážně nic, za co by ten snímek stál za pozornost. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Rodinná feel good oddychovka pre všetky vekové kategórie. Od stretnutia rodín Byrnesových a Jebalových prakticky s rovnakým námetom o triedu slabšia, ale nemala by i tak nikoho uraziť. De Niro fajn, ale úprimne by som ho na staré kolená radšej videl v ambicióznejších postavách než je táto. Šedý priemer a 50%. PS: "oceňujem", že Pappa Mia je už druhá (prvá: Dedo je lotor) komédia De Nira, ktorá nemá s trilógiou Foter je Lotor absolútne nič spoločné, no slovenskí distribútori sa aj tak snažia nachytať neznalého diváka použitím slov foter/lotor do názvu v domnení možného pokračovania (a paraziticky sa priživiť na úspechu trilógie Jebalových). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerná rodinná komédia, ktorá nijako zásadne nevybočuje zo zaužívanej žánrovej šablóny a ktorá neprinesie absolútne nič nové. De Niro už v podobných komédiách účinkoval a asi by som čakal niečo sviežejšie a inovatívnejšie. Proste len jedna z ďalších komédií, pri ktorej si oddýchnete, ale to je tak všetko. 55 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Česká distribuční společnost Bontonfilm udělala na svých Facebookových stránkách před uvedením filmu do distribuce anketu, aby diváci hlasovali o distribučním názvu filmu. Na výběr bylo Pappa Mia! a Táta na zabití. Zvítězil název Pappa Mia!. (Azurose)
  • Natáčanie začalo 21. septembra 2021 v Mobile v Alabame a trvalo jeden mesiac. (Arsenal83)

Reklama

Reklama