Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (více)
Trailer 1

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné pokračovanie príjemnej žánrovky z 2020, ktoré nanešťastie trpí takmer všetkými neduhmi hororových sequelov. Lulu Wilson je rovnako ako v prvom filme v skvelej hereckej forme, ale scenár už je o dosť slabší a dosť dlho trvá, než sa to rozbehne. Záporáci sú oproti jednotke strašne nezaujímaví a tvorcom vôbec nevychádza aktívne poukazovanie na sociálne problémy v USA, respektíve odkazy na činnosť rôznych skupín obmedzencov v posledných rokoch. Na dlhý letný večer ale Becky postačí a ak od toho človek nečaká žiadny zázrak, myslím, že si to celkom užije. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Becky se naštvala, což mě po jejích minulých zážitcích dvakrát nepřekvapilo, ale proč jsem to musel odnést zrovna já? To už zavání nejen nespravedlností ale i diskriminací mrzáčka. Kde to jsme, sakra?! Jediným hororovým prvkem pro mě bylo úvodní seznámení se současnou vzorovou americkou rodinou, to mi ale nevadilo, protože jsem viděl první díl, a z toho důvodu jsem ani žádný horor neočekával. Problém snímku spočíval v absolutní absenci elementární logiky, kterou zhusta nahrazovaly prvky, jež se prostě musí divákům líbit. A tak jsem se dočkal nevyhnutelných drsných pohledů hlavní hrdinky, občasného podobně drsného hláškování  (v obou případech čti drsný jako nevěrohodný, laciný nebo trapný), idiotského chování všech zúčastněných a neskutečně stupidního závěru. Už Becky (2020) nebyla žádným veledílem, ale tamní boj čipmanka proti hovadům z Árijského bratrstva mě svým způsobem bavil, a navzdory všem těm vážným devastacím lidské anatomie mě dokázal nejednou rozesmát. Tato záležitost se mě chvílemi snažila rozesmát plánovitě, což byla evidentně chyba, a fakt nedokážu pochopit, proč to celé řídil režisérský tandem. Myslím, že jeden neumětel by bohatě stačil. Jednu pěticípou jsem pohodil víceméně jen za drsňáka Stiflera, kterému jsem toho veterána docela věřil. / Poučení: Vydáš-li se na cestu pomsty, nezapomeň na styl a vsaď na výrazné barvy. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Krvavy revenge thriller. Prijemne nasilne, sladce hloupe a celkove zabavne. Mnoho gore je jen ve fantazii postav, coz muze nekomu vadit. Film reziruje reziser a reziserka a na nekterych scenach je videt, jako by spolu myslenkove bojovali. Za konec byla vybrana asi nejhorsi moznost, ale je tu potencial pro treti pokracovani. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šestnáctiletý psychopatický hrdlořez se sklony k sadismu vs. buňka bratrstva bílých misogynních „fake patriot fuckers“, co chtějí pomocí násilí zpět svou vlast a aby bylo všem jasné, co jsou zač, hrají při tom na bendžo. Zdá se, že tenhle souboj nemůže mít vítěze.. Scénář spíchnutý horkou jehlou z toho jde bolestně cítit, stejně jako přiznané inspirace v Kill Bill, Kick-Ass a Edgaru Wrightovi a i přes přijatelnou délku se mluvené slovo stává zbytečným a předvídatelným balastem. S prvním dílem to má společné dvě věci. Trapnost záporáků a obsazení herce známého spíše z komedií na post jejich vůdce. Stifler se snažil, podobně jako jeho máma, ale stejně nakonec pochopil, že výcvik rangerů je k ničemu, když stačí běhat po lese a trénovat boj s nožem proti listnatému stromu. Pokračování s rekrutem CIA s hormonální dysbalancí už prosím ne. Mějte se mnou slitování.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Matt Angel a Suzanne Coote, ako aj ich kameramanka Julia Swain, sa rozhodli upustiť od ručných metód natáčania použitých v predchádzajúcom filme a namiesto toho použiť plynulejšie pohyby kamery a Steadicam. (Arsenal83)
  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)

Reklama

Reklama