Reklama

Reklama

Fér hra

Trailer 2

VOD (1)

Kvůli nečekanému povýšení v nemilosrdném hedgeovém fondu se jim vztah začne rozpadat pod rukama. A v ohrožení nejsou jenom nedávné zásnuby. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (56)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný, rozjelo se to velmi dobře a první půlka šlape parádně, s politováním jsem však nucena konstatovat, že finále a rozuzlení bylo přitažené za vlasy, vyhnané ad absurdum a tím to pro mě ztratilo uvěřitelnost.. Nicméně jedná se o celkem slušnou vztahovku s několika podnětnými myšlenkami.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná dráma o tom, či je viac vzťah, láska alebo kariéra a prestíž. So zjavne feministickým pohľadom, kde muž je zas len neprajný zmrdík a tak trochu vlezoprdel, pokiaľ to ide. No a samozrejme, že láska ide bokom, keď muž zistí, že žena je od neho lepšia, šikovnejšia. Takže za to mínus, aj za ten koniec, aj za démonizáciu patriarchátu. Napriek tomu táto dusná hra má čosi do seba, hoci napríklad na lízanie ochechule, ktorá v tom momente začne krvácať, nuž na to som naozaj nebol zvedavý. Ani na žiadosť o ruku chlapa celého ofrskaného menštruačnou tekutinou. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní svět financí a investic versus mladá láska, jejíž váhu navíc čerstvě pozvedlo zasnoubení. Ve světě, kde se vyplácejí víc než půlmilionové provize za zvládnutý obchod, běží šuškanda, že mladší verze Sama Worthingtona dostane flek portfolio manažera poté, co ten poslední ve vzteku rozsekal kancelář a zmizel. Jenže místo nakonec obsadí sympatické děvče z historické seriálové romance Bridgerton, která s ním (navzdory firemním pravidlům) sdílí jednu postel. Chápavý přítel je samozřejmě šťastný spolu s ní, ovšem zase tak horké to s tou přejícností nebude. Vztahy a zvraty charakterů jsou poměrně uvěřitelné a výživné, stejně tak (ne)uvědomění si, že i ambice mají mít své hranice. Ani jsem nepotřeboval nějaký šokující převrat. Velký chlapský svět, korporátní vyprázdněnost, s ní nervózní atmosféra a dva velmi slušní herci. Nepolíben výše zmíněným seriálem si jméno Phoebe Dynevor zapamatuju. Vlastně nakonec příjemné překvapení a lepší tři hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem si sice úplně jistý co měla být hlavní mesidž tohoto snímku, nicméně jako vztahové drama na jedno použití ve kterém hlavní dvojici jebne nedlouho poté co je ona povýšena to celkem funguje. Není to žádný zázrak, který by se nějak vymykal z žánrových kloubů a Alden Ehrenreichovi sem měl celkem problém věřit prakticky cokoliv co tu předváděl, ale jako celek mě Fair Play nijak neurazilo a viděl sem v tomhle ranku spoustu horších filmů...60% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychologicky sexualni film v nemz se da napeti krajet o patriarchalnich normach v korporatni kulture a genderove politice, o bazeni po penezich. Nezamenitelne postavy, talentovani herci. Emily (Phoebe Dynevor) a Luke (Alden Ehrenreich) a jejich vyvoj vztahu. A jeden soutezivy hedgeovy fond. Film se ponoruje do takoveho extremu brutalniho dramatu, az se stava hloupym. Podoba se erotickym thrillerum z devadesatych let, ale ma moderni nadech. Film vas asi dostane do spatne nalady, protoze je dost osklivy. Konec byl katarzne uveritelny. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Práva na tento film boli predané spoločnosti Netflix za 20 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Srbsku od januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama