Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V čase mezi druhým a třetím Rockym natočil Sylvester Stallone akční pecku, která je svým tématem terorismu žhavě aktuální právě v těchto dnech. Deke DaSilva (Sylvester Stallone) a Matthew Fox (Billy Dee Williams) jsou partnery u newyorské policie a hlavní náplní jejich práce je potulovat se v převlecích po nocích jako návnada pro drobné násilníky a zlodějíčky, které pak společně nepříliš vybíravým způsobem lapají. Velmi brzy se však mají střetnout se zločincem daleko většího formátu. Jmenuje se Wulfgar a na scénu vstupuje bezcitným teroristickým útokem na londýnský obchodní dům. Zatímco Interpol školí oba svérázné policisty, aby dokázali proti Wulfgarovi účinně zasáhnout, terorista zajme jako rukojmí skupinu zástupců OSN. Je třeba zasáhnout a DaSilva s parťákem jdou do akce. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #75” - Právem zapomenutý podivný “akční film” se Stallonem z doby mezi Rockym II a prvním Rambem. Parťáka mu zde dělal Billy Dee “Lando” Williams, záporáka si střihl Hauer a režíroval to Bruce Malmuth, jehož nejlepším filmem byla o 9 let později Seagalovka Hard to Kill. Film se potácel v produkčních problémech od začátku a ke konci prorukci vedl zřejmě Stallone, pak byl snímek Night Hawks brutálně sestříhán a film je hrozná nuda, chybí tu zajímavá akce, Stallone strašlivě vypadá a ještě strašlivěji hraje, s těmi dialogy by toho moc nesvedl ani Al Pacino. Celé je to hrozně naivní báchorka o teroristovi Hauerovi, který si vyřizuje účty s OSN. A mezinárodní jednotka v boji proti terorismu si vybere Stallona a Williamse, jinak bojující proti kapsářům, aby jim pomohli Hauera dopadnout. Zaujme asi jen honička metrem a bizardní konec. Viděno na Nova Cinema. 2* ()

5150 

všechny recenze uživatele

Dávno zapomenutá a bohužel jen průměrná akční krimi se Stallonem. Za zmínku stojí snad jen slušný záporák v podání Rutgera Hauera a hudba. Tu zkomponoval Keith Emerson, známý zejména coby klávesák artrockové partičky Emerson, Lake and Palmer.. Závěrečné finále silně připomenulo slavnou scénu z PSYCHA. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Až nezvykle měkoušskej Slyouš, na můj vkus, půl hodiny hypnotizuje teroristu uhrančivým pohledem, že by to trklo i to největší trdlo..." čumí na mě polda,ty vole...musím se zdekovat " ...samo, že se dotyčnej frajer vypaří...." a běhej za mnou ty blbej poldo...když je ti líto bezbranejch civilistů ".... a tak to pokračuje, honička, výbuchy, schovávačka, držení rukojmích, vyjednávání, přežití, moment překvapení...a rozhodující střelba...jejda, správňák nabral dech...to zírám....nasadí si zpět slušivý brýle...a je to. -)) ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedinou závadu a to, že se mu říká béčko a že béčko je. Stručné, nápadité, rychlé, krutopřísné v závěru. Už jsem viděl Stalloneho všelijak, ale ještě né jako ženskou(začátek + konec filmu). Noční dravci je opravdu béčko jak má být. Béčková hudba, kamera, ale tyhle léta miluji, i když jsem je nezažil. Špinavé ulice plné magorů, hlavní magor, typická zápletka: blázen chce udělat něco velkého, ale překazí mu to hlavní hrdina. ____ Jdeš do lepšího života! ____ ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbárna. Nejenom že je to nuda, trapas, neoriginální téma, a taky je to předpovídatelné, ale ještě navíc je tam ta skvělá myšlenka, že takový parchant se prostě zabít musí, a že policista musí být vrah, aby dostal vraha. Myslela jsem si, ze začátku, že nám má být DaSilva sympatický právě tím, že nechce střílet po lidech. Ale ne, on se během filmu poučil, zjistil že měl nadřízený pravdu, a nakonec toho vraha pěkně odprásknul, a ještě s chutí! Vynikající film! Rutger Hauer byl sice dost dobrý, ale na hvězdičku to nestačí. Takový film by podle mně neměl ani vznikat! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Film kvôli prístupnosti prešiel úpravou v strižni. Necenzurovanej verzie sa nedočká ani 19.7.2016, kedy vychádza prvýkrát na blu-ray nosiči. (Paldiny)
  • Tento film vydělal 14 905 000 dolarů. (McLushi)

Reklama

Reklama