foto

James A. Contner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Liberty
2008 Invaze žraloků (TV film)
Ženy v akci (TV film)
2007 Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
První vítězství (TV film)
2005 Jane Doeová: Zmizení (TV film)
1998 Champion's Fight: A Moment of Truth Movie, A (TV film)
Jedné horké letní noci (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
1997 Touched by Evil (TV film)
1996 Když přátelství zabíjí (TV film)
She Woke Up Pregnant (TV film)
Únos nevinné (TV film)
1993 Vraždy modelek (TV film)
1991 Return of Eliot Ness, The (TV film)
1990 Hitler's Daughter (TV film)

TV seriály

2009 Dům loutek (TV seriál)
Ozvěny (S01E07)
2007 Dresden (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nové obzory (S02E20)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Opuštěná (S07E19)
Adeptky (S07E12)
2002 Firefly (TV seriál)
Válečné historky (E10)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Komunikátor (S02E08)
Minové pole (S02E03)
Carbon Creek (S02E02)
další epizody (4)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Stejný čas, stejné místo (S07E03)
Hrob (S06E21)
Entropie (S06E17)
další epizody (4)
2001 Smallville (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Spirála (S05E20)
Byla jsem stvořena, abych tě milovala (S05E15)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Záměna (S05E03)
Prvotní (S04E21)
Nový úplněk (S04E19)
další epizody (5)
1999 Angel (TV seriál)
Rozum a cit (S01E06)
Osamělá srdce (S01E02)
Roswell (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Iniciativa (S04E07)
Nelítostné denní světlo (S04E03)
Volby (S03E19)
další epizody (4)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
Push (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Odhalení (S03E07)
Faith, Hope a Trick (S03E03)
Očarovaní, usoužení a pomatení (S02E16)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Přítmí (S02E23)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Island Son (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace