foto

Thomas Rosales Jr.

  • nar. 3.2.1948 (70 let)
    El Paso, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beautiful Ones, The
2012 Casa de mi Padre
Povinnost a čest
2009 Bruno
2008 Suprhrdina
2007 Bobby Z
Delta fór
2006 Až do dna
Neznámý
Zběsilý útěk
Záchranáři
2005 Detektiv (TV film)
2004 Collateral
2002 Muži v černém 2
Přeber si to znovu
Ulejváci
Zloději z Harvardu
2001 Dannyho parťáci
Hra na dvě strany
2000 Across the Line
Hra o výkupné
Prezidentův muž (TV film)
Traffic - Nadvláda gangů
Ve spárech yakuzy
1999 Foolish
Soudný den
Základna
1998 Dopisy od vraha
Drtivý dopad
Hudba ze sousedního pokoje
Návrat elitního agenta
Ostrý tým (TV film)
Střelci na útěku
Upíři
Šerifové
1997 Con Air
L. A. - Přísně tajné
Tváří v tvář
Ztracený svět: Jurský park
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
Poslední zůstává
Půlnoční peklo (TV film)
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
Útěk z L.A.
1995 Drsná magie
Moje rodina
Mr. Payback: An Interactive Movie
Nelítostný souboj
Pouta
See Jane Run (TV film)
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Jimmy Hollywood
Krutá pravda
Mizera
Nebezpečná rychlost
Policajt v Beverly Hills III
Vrána
1993 Nejlepší přítel člověka
Nejvyšší spravedlnost
Není úniku
Poslední akční hrdina
1992 Trancers III
Univerzální voják
1991 Akce sova (TV film)
Aligátor 2: Mutace
Ideální zbraň
Opojení
Polda Artie Lewis
Ricochet: Odražená střela
Sladký jed (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Impuls
Policajt ze školky
Predátor II
RoboCop 2
Smrtící zatykač
1989 Favoritka
W.B., Blue and the Bean
1988 Neznámý smrtonoš
1987 Běžící muž
Extrémní předsudek
La Bamba
Made In USA
Omega Syndrome
1986 Nemilosrdně
Tygří oči
Špinavá dohoda
1985 Cena krve
Komando
Stand Alone
Stick
1984 Sladká pomsta (TV film)
The Lost Empire
1983 Létající oko
Návrat Maxe Dugana
1982 Meč a čaroděj
Říkají mi Bruce
1981 Noční dravci
1980 Detour to Terror (TV film)
Getting Wasted
Lovec
1979 Sunnyside
1978 Nikdy neprohrát
1977 Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
Across the Rio Grande (S02E06)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Fractured (S02E16)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Going South (S01E17)
2014 Poslední loď (TV seriál)
El Toro (S01E05)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Razie (S03E06)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Key and the Clock (E01)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
1999 Angel (TV seriál)
V temnotě (S01E03)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Babylon na druhou (S01E21)
Všemi nezbytnými prostředky (S01E13)
1993 Akta X (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Tajemství (S01E16)
Superman (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
La Mala Sombra (S01E04)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Chudák motýlek (S02E05)
1988 MacGyver (TV seriál)
Špinavá hra (S03E16)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Ring of Fear (A Dangerous Assignment) (E02)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace