Reklama

Reklama

Late Night with the Devil

  • Kanada Late Night with the Devil (více)
Trailer 2

Přímý televizní přenos v roce 1977 se strašlivě zvrtne a vypustí zlo do obývacích pokojů národa. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujalo a dlho ma to držalo. Skvelá atmosféra tých sedemdesiatych rokov, úplne človek cíti na koži tú dobu, no záverečných 15 minút ma dosť sklamalo. A vlastne horor to je len dvomi scénkami a aj tie boli zrejme natočené umelou inteligenciou, ako sa páni "režiséri" priznali. Za chvíľu si budeme každý horory točiť doma sám a bude po celebritách. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

jeden z mála filmů, který jsem si chtěla pustit legálně. bohužel shudder řekl "ne" a nešlo mi zaplatit sedmidenní premium zdarma. nicméně piráti byli rychlí a já se konečně po měsíci čekání mohla kouknout na late night with the devil. byla jsem strašně natěšená. a musím říct, že IT DELIVERSSS! někdo nebyl spokojený s dokumentárním stylem filmu, já to milovala. líbí se mi představa "lost tape" a postupné rozuzlení záhady (ex. ghostwatch). čekala jsem nějaký plot twist. na konci jsem se modlila, ať ten film pochopím :D a já ho asi pochopila. !!!SPOILERS!!! nicméně není mi jasný, proč jack radši nezachránil jeho ženu, než svojí kariéru. trošku narcista. proto jsem si taky myslela, že ten big twist bude to, že jack je ten ďábel (late night with THE DEVIL.. do you get it? 😱). to by bylo docela goofy, ale tak, i ten horor byl někdy hodně goofy. vystrašená jsem byla při posouvání tý videokazety, nevím proč, ale tyhle vhsky mě děsí (gen z be like). jack si trošku zasloužil takový konec. nikdy nepodepisuj smlouvu s ďáblem. nebo s nějakým astratexem. damn a musím poznamenat, že jack byl fakt sexy. i can fix him 😍 EDIT: v podstatě jack dostal, co chtěl. teď je slavný. sice je vězení, obětoval svojí ženu a zabil 13 letou holčičku, aleee.. abrakatex mu splnil přání. :) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je skvelá. Perfektne vypointovaná, napísaná aj zahraná. Chápal som motiváciám a oceňoval formu s akou Cairnesovci pristupovali k látke. Má to skvelý vizuál a Dastmalchian je výborný ťahúň na takúto artovú jednohubku. Problém s filmom mám ten, že tú perfektnú gradáciu nenaplní. Koniec je nudnou, prostoduchou blbinou s akože zaujímavým vyústením, ale pravdou je, že ma to sklamalo. Neviem nič o pozadí udalostí mimo náznaky, ktoré sa žiadali byť viac rozvité, skutočný priestor na strach tam nie je takmer žiadny a aj tá pointa pôsobí ako vycucaná z prstu. Veľká škoda. Nápad za tým je výborný a mohol to byť jeden z tých novodobých medzníkov. Takto je to skôr neškodný priemer, ktorý by som do kolonky horor, naozaj nezaraďoval. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě příliš nebavilo sledovat bulvární noční show, kde se nezajímavě tlachá, než mi došlo, že se jedná o satiru na konzum. Celá ta zábava je totiž tak přesvědčivá, že v satiru se postupně promění. Samozřejmě člověk stále čeká, kdy se dostaví démon, což tak trochu zvyšuje napětí, zejména po blicím výstupu. Žánrová záliba v pohanském božstvu přinesla jméno Abraxas, který ale nakonec za sebe poslal nějakého nižšího démona, co má v češtině komické jméno pro nešiky - Vrták. Přesto jsem to po většinu doby viděl na 3*, ale poslední čtvrtina za to stála. Jasně, v důsledku byla ještě brakovější než celá noční show, ale zajímalo by mě, kdo ji neočekával. Červi fajn, masakr taky. Rozhodně si nemyslím, že by to bylo pro mainstreamového diváka, z něhož si film utahuje. Naopak, nadšené publikum bych viděl v menšině. A popravdě jsem si myslel, že to natočili Kanaďani, co maj divné filmy rádi, tudíž před Australany lehce smekám. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mě film chytil za pačesy. Atmosféra 70. let je perfektně ztvárněná a Dastmalchian předvádí ďábelsky dobrý herecký výkon. Jeho Jack Delroy je cynický, sarkastický a zoufalý moderátor talkshow, který by pro slávu udělal cokoli.  Film není jen horor, ale i komedie. Černý humor prostupuje celým dějem a dodává mu tu správný šmrnc.  Samozřejmě, že film má i své chyby. Dějové zvraty jsou předvídatelné a triky nejsou zrovna nejmodernější. Ale to je u béčkového hororu spíš kouzlo než chyba. Škoda toho nedotaženého  finále, mohlo být o něco epičtější. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (10)

  • Slávny hororový spisovateľ Stephen King tento film pochválil: "Je úplne skvelý. Nemohol som z neho spustiť oči. Vaše pocity sa môžu líšiť, ale ak máte príležitosť, odporúčam vám, aby ste si film pozreli." (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Melbourne v Austrálii. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama