foto

Christopher Kirby

Biografie

Americký herec, který se v roce 1999 přestěhoval do Austrálie. Má solidní základ v science fiction, když začínal svoji hereckou kariéru v klasickém televizním seriálu Quantum Leap a přešel na filmy jako Matrix Reloaded, Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů a Svítání.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Vessel
Dora a ztracené město
Ren na ta ji nian
The Wheel
2018 Back of the Net
Upgrade
2016 Arrowhead
2014 Predestination
2013 Mládeži nepřístupno
2012 Iron Sky
2011 Frank & Jerry
2010 I Love You Too
2009 Mao's Last Dancer
Svítání
2006 Macbeth
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2004 Prokletí Salemu (TV film)
Strange Bedfellows
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Nesmrtelné zlo (TV film)
Visitors - Strach na palubě
2002 Crackerjack
Královna prokletých
Prsten věčného světla (TV film)
2000 Černý anděl (TV film)
1997 Eat Your Heart Out

TV seriály

2020 We Were Tomorrow (TV seriál)
2019 Tajné město (TV seriál)
Dvakrát hurá pro demokracii (S02E06)
Komu zvoní hrana (S02E05)
Zlámaný pták (S02E04)
další epizody (5)
2018 Pine Gap (TV seriál)
2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Chase (S02E03)
Outback (S02E02)
Journey (S02E01)
2015 The Divorce (TV seriál)
2013 Camp (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 Ponderosa (TV seriál)
The Saddle Club (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 The Games (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Stardust (E20)
Fresh Prince (TV seriál)
A jsme u konce, část první (S06E23)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Pilot (E01)
1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
Neri, dívka moře (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2020 Restricted: Inside the Industry
2012 Making of Iron Sky
2008 Protest

Host

TV pořady

1992 Late Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky