Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Sam snaží dostat chaos pod kontrolu, na palubě se objeví nová hrozba. (Apple TV+)

Recenze (7)

Script 

všechny recenze uživatele

Došel rozpočet… a závěr zbytečně natažený o finální fight, který být vůbec nemusel. Působilo to divně plus ještě jsem v tom neviděl nic osobního. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule nám (i únoscům) tvůrci přichystali nečekaný twist. Koho tam dole ještě drží jako rukojmí? Když něco takového přijde a obrátí dosavadní příběh naruby, může to přinést oživení nebo to celé dokonale zabije. Vyberte si… Každopádně to má spád a napětí, letadlo mezitím míří do centra Londýna. Finální fight zbytečný, nějaké osudové pnutí jsem mezi těmi dvěma nevnímal. Bohužel se trochu rozpadlo i dění na zemi (co „oni“ dole, co je s nimi dál?). Poslední díl za mě trochu „přecpaný“. ()

Reklama

Jaro_slav odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za to, jak neuvěřitelně blbý jsou scény tohoto závěrečného dílu, by si to nějaký ten sestřel zasloužilo. Ale co když někde v holdu fakt jsou nějací hadi a zabilo by je to? Těch by byla škoda. ()

KiiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

a dál? ... 7 dílů parádní natahovák, ve kterém je poměrně solidně odvedená scénáristická práce a pak šmik, konec. A takových věcí by mě zajímalo. Minimálně na půl díl, ideálně na celý jeden další díl, kde by toho bylo spoustu vysvětleno, dořešeno. Vždycky mě zajímá jak ty postavy končí, co je s nimi dál. U takovýchto seriálů, kde je to hlouběji rozpracované, obzvlášť. No co se dá... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dufal som, ze koniec nebude tak genericky a predvidatelny, hoci aj v tejto epizode boli ze dve napinave sceny. Zial, uz ma sceny moc neprekvapili. Priemerny zaver, kedy si trosku britske ozbrojene zlozky napravili reputaciu tou akciou pred Sam-ovym luxusnym bytom. :) Ale len kym si clovek uvedomy, ze synakov otcim musel byt jediny z celeho Londyna, ktory "musel" vyriesit situaciu sam. Ach jo, tie klise. :) Mierny nadpriemer. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama