Reklama

Reklama

Esa z pralesa 2: Světové dobrodružství

  • Francie Les As de la jungle 2 - Opération tour du monde (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

S.O.S.! Tajemný superpadouch pokryl džungli toxickou růžovou pěnou, která vybouchne při kontaktu s vodou! Na pomoc jsou přivoláni ti nejlepší z nejlepších. Esa z pralesa! Do období dešťů zbývá méně než měsíc. Naši hrdinové, ke kterým se přidávají noví spojenci, musí najít protijed. Od ledových zemí na severu, přes Evropu, Asii a Střední východ se vydávají na své největší dobrodružství. Tentokrát čelí protivníkovi chytřejšímu a ďábelštějšímu než kdy předtím. Pro Maurice a jeho přátele začíná boj za záchranu jejich domova! (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (3)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Frantíci nesklamali ani po siedmych rokoch a znovu naservírovali európsku kvalitku, ktorá síce nemá ani zďaleka na Pixar či Dreamworks alebo Disney, čo je jasné, ale na druhú stranu je ďaleko pred Čínou, Japonskom a podobnými pokusmi z Južnej Kórei atď. Milé, vtipné, hravé, funny, dobrodružné, nepredvídateľné, so správnou dĺžkou. Škoda že pri prípadnej trojke už bude dcérka veľká, už teraz mi budú chýbať tie časy, kedy sme takéto veci pozerávali spolu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba na stejné úrovni jak jednička. Několik bobrů postříká prales nějakou tekutinou díky, které všechno  k čemu se dostane voda vybuchuje blíží se období dešťů a esa se to snaží vyřešit. Narazí na pásovce co to vynalezl pak se, ale stala nehoda jeho dceři a on si myslel, že  to zničil, ale někdo se k tomu dostal. Má to občas dobré vtipy  dobré hlášky a na rozdíl od Pixaru je to nenáročné a nemusí u toho člověk přemýšlet. 60 procent ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama