foto

Gideon Emery

  • nar. 12.9.1972 (46 let)
    Windsor, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jak vycvičit draka 3
2018 Avalanche
Suicide Squad: Hell to Pay
2013 Beverly Hills Cop (TV film)
2010 Gangsteři
2009 Invictus: Neporažený
2008 Vlak do pekel
2007 Almaz Black Box
Po stopách zabijáka
Pozdravy z pobřeží
2004 A Case of Murder
Mys Dobré naděje
2003 Lidový soud
Rudá voda (TV film)
2002 Glory Glory
Sorcerer's Apprentice, The
2001 Řez diamantem
1997 Operace Delta Force
1995 Časovaná lidská bomba
1994 Lovec stínů II
Never Say Die

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Záchvat (S01E10)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
The Heart Attack Is the Best Way (S02E01)
Vlčí mládě (TV seriál)
Broken Glass (S06E19)
Werewolves of London (S06E17)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Rodinná večeře (S01E07)
Krása si krásu zaslouží (S01E05)
Od mého strašného já (S01E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
All Cylinders Firing (S04E03)
Vlčí mládě (TV seriál)
Apotheosis (S05E20)
The Beast of Beacon Hills (S05E19)
Lie Ability (S05E16)
další epizody (5)
2015 DC Super Friends (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
In the Blood (S01E04)
Into the Ring (S01E01)
Grimm (TV seriál)
Zkouška ohněm (S04E13)
2014 Shameless (TV seriál)
Strangers on a Train (S04E04)
Like Father, Like Daughter (S04E03)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Instinkt (S11E09)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Big Chicken Dinner (E08)
Nuke It Out (E07)
Another Fine Navy Day (E06)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Na raketě (S02E21)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S03E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Přijímací řízení (S04E18)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2000 Filligoggin (TV seriál)
1999 25° South (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1997 Legenda o skrytém městě (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Avalanche
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace