Reklama

Reklama

John Sanders kdysi pracoval jako expert na ropné plošině. Odešel, když při nehodě zahynuli dva jeho kolegové a on si jejich smrt dával za vinu. Tehdy se také rozešel s manželkou, bioložkou Kelly, a odstěhoval se do zapadlého koutu Louisiany, kde si s kamarádem otevřel nepříliš výnosný rybářský podnik. Když ospalé místo rozruší zprávy o částech lidských těl, nalezených na břehu řeky, vyhledá Kelly Johna znovu. Ztratila mladické ideály a mnohem víc než ekosystém ji zajímá zisk jejího zaměstnavatele Geneho Bradleye, manažera naftařské společnosti, která na řece provádí kontroverzní zkušební vrty. Kelly a její doprovod chtějí, aby je John dopravil na plošinu v jednom ze slepých ramen řeky a současně pomohl s problémy, které se objevily. Protože John nutně potřebuje peníze na splácení dluhů, neochotně práci přijme. Zatímco se svým cajunským parťákem Emerym Brousardem doprovází průzkumníky pod hladinu, blíží se další potíže. Nelítostní zločinci Ice, Brett a Jerry, kteří tu hledají peníze z drogových kšeftů, ukryté v potopeném autě. Ani Sanders a jeho zákazníci, ani gangsteři netuší, že pod hladinou číhá další problém, krvelačný sladkovodní žralok, kterého vrty vyhnaly z loviště. Situace se vyhrotí, když se naftaři dostanou se zločinci do konfliktu a John s Kelly jsou donuceni hledat potopené auto, ležící zřejmě přímo uprostřed žralokova loviště. (TV Nova)

(více)

Recenze (47)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Černoch Hoolio ve svých sytě žlutých teplácích a gangsta kšiltovce od vietnamců skáče 2 metry do výšky, Lú Dajmont Filips plave rychleji než žralok, poklad který je složen z prachů z Monopolů....strašná kokotina, přemýšlel jsem jestli se smát nebo brečet. Ke konci jsem doufal, ať žralok všechny seřere komplet s celým štábem.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to ako vo Vyslobodení.“ – „Ale tu aspoň nemusíš kvičať.“ Slabé hororové béčko. Atmosféra čajová, výprava nezaujímavá, na vraždiace scény si po záverečných titulkoch nespomeniete a tak ostáva jedným z mála aspoň ako-takých plusov chlapák v parádnych žltých topánkach, Lou Diamond Phillips (ktorý sa stáva synonymom pre podpriemerné zvieracie horory, viď. Netopiere). Vyloženým záporom, ktorý divákovi znechucuje sledovanie tohto biedneho televízneho filmu, je od prvej do poslednej chvíle neznesiteľný „herec“ alias raper Coolio v trápnej variácii na tému "vynervovaný černoch z Panenských ostrovoch v žltom tričku“. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Velice strašnej film, kde gumová atrapa žraločka brázdí řeku, taky tam jde o ropný vrty (zřejmě aby na konci mohlo bejt pár efektních výbuchů a různý druhy Phillipsovejch skoků do vody) a navrch neuvěřitelně otravná postava hraná tzv. Cooliem, tomu budete přát smrt a to ho teprve uvidíte z kilometrový dálky! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Scenáristická sprostosť na ktorej a dá občas zasmiať. Nie moc uveriteľné, ale ako dobrý "naozaj zlý film" dokáže potešiť aj napriek nudnému žralokovi... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

další pohaslá hvězdička lou diamond,v brakovém filmu.ve kterém snad jen potěší zajimavé téma,kdy žralok loví v řece....jinak co se týče husťáckého rapera,v žlutých teplákách... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! ()

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

L' Eau Rouge, moje nejoblíbenější od Young Gods, hlavně Charlotte se mi líbí, jo jo....ale k věci. Jedete si takhle na řeku chytit toho největšího sumce a domů se vrátíte s brekem, protože vám dědečka slupl žralok bělavý i s udicí. To už jednoho řádně vytočí. Chudák vnouček, chudák babička, ale chudák i Lou Diamond Phillips, který si v tomto opusu střihl hlavní roli. A nevypadal z toho zrovna nadšeně. Dokonce se většinu filmu snažil tvářit, že v něm vůbec nehraje, ale nevyšlo to. Poznal jsem ho! A říkám si, Lou, ne, že bys někdy patřil k mým velkým oblíbencům, ale když vzpomenu kupříkladu na Big Hit...to bylo Iné Kafe. Ty labutě tehdy zpívaly, co jim hrdla stačily. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento kousek se snažil co to jen šlo, aby diváka zaujal svým všestranným scénářem, ale jak vidno moc se mu to nepodařilo. S pánem režisérem Carnerem jsem měl vždycky problém, protože tento chlapík je prostě obyčejný packal. Už poněkolikáté pohřbil potenciál svého filmu překombinovaným dějem, do kterého se snažil vecpat něco navíc. Přitom měl několik es přímo v rukávu. To by však musel umět lépe blafovat. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je už fakt XY snímkov so zabijáckym žralokom(kmi), a všetky opisujú jeden od druhého. Nieje to totálna katastrofa, ale až tak ďaleko to zase nebolo. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Prilis moc klisovite. Uf brrrrr. Me mrazilo v zadech, ovsem ne ze zraloka z formely, avsak z obavy pred dalsim zaberem pana rezisera. Co zaber to marna snaha udelat cool film. Mozna proto Coolio, ale to vam cool film neudela :-D ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Slabé,veľmi slabé.Filmy o žralokoch ktoré napádajú ľudí je stále viac a viac,žiaľbohu len jeden je naozaj dobrý,a sú to známe Čeluste od Spielberga.A dokonca žralok v tomto filme žil v sladkej vode,neviem či je to vôbec možné.Tvorcom tohoto filmu už nestačia asi ani šíre moria a oceány.Neuveriteľné hlúpe postavy,dej,takmer všetko.A možnože nestojí ani za tu jedničku čo som mu dal. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Když budete drancovat planetu, sežere vás za trest žralok. Nebo vás možná sežere proto, že má prostě hlad. Neskutečná slátanina, tvářící se vážně, ale vlastně je o ničem. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina , která nestojí za pozornost, k tomu děsně nesympatický hlavní hrdina. Blbý gangstři a hladový žralok, šílená kombinace. ()

Reklama

Reklama