foto

Jeremy Crutchley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Flytrap
2013 Slečna Marplová: Karibské tajemství (TV film)
Spud 2: The Madness Continues
2012 Rallye smrti: Peklo na zemi
2011 Retribution
2010 Spud
2008 Barva pleti
Ďáblova pouta (TV film)
Král Škorpión: Vzestup Říše
Kšeft
Soudný den
Ztracené město (TV film)
2007 Záplava
2006 Operace Rainbow Warrior (TV film)
Poslední dny sopky Krakatoa (TV film)
Zeptej se prachu
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Eine Liebe in Saigon (TV film)
Obchodník se smrtí
Out on a Limb
Supernova (TV film)
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Forgiveness
2003 Rudá voda (TV film)
1997 Pride of Africa (TV film)
1995 Děs v prádelně
1994 Správný muž v Africe
Trigger Fast
Věrný pes Jock
1991 Nebezpečná vášeň
1989 Cesta do středu Země
1982 Safari 3000

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Back to the Grind (S03E01)
Salem (TV seriál)
Black Sunday (S03E10)
Saturday Morning (S03E09)
Friday's Knights (S03E08)
další epizody (4)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: The Executioner (S03E09)
Salem (TV seriál)
Wednesday's Child (S03E06)
The Witch is Back (S03E05)
Night's Black Agents (S03E04)
další epizody (6)
2015 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts: Part 2 (E09)
Salem (TV seriál)
Midnight Never Come (S02E12)
On Earth as in Hell (S02E11)
Til Death Do Us Part (S02E10)
další epizody (11)
Hannibal (TV seriál)
Antipasto (S03E01)
2014 Black Sails (TV seriál)
IV. (S01E04)
III. (S01E03)
II. (S01E02)
další epizody (4)
2011 Únos a výkupné (TV seriál)
Ženy milující (TV seriál)
2009 Diamanty (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
1995 Tales of Mystery and Imagination (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace