Reklama

Reklama

Výzva

(TV film)

Obsahy(1)

Dvojčata Shane a Elitzabet žijí odděleně, jedna s matkou a druhá s otcem. Po dvou letech se znovu setkávají v jedné televizní reality show. „Výzva", jak se tato show nazývá, spočívá v tom, že se studenti z celé Ameriky utkávají o vysokoškolská stipendia v odvážných zkouškách vytrvalosti znalostí, a odehrává se na mexickém pobřeží. Shane je vegetariánka a člověk orientovaný na přírodu, Elitzabeth zase městský člověk s podnikatelskými sklony. Je jasné, že si děvčata příliš nerozumí, přesněji řečeno, nechtějí si rozumět. Ale jelikož bojují v jednom týmu, jejich spory prudce zasahují do skóre a tým začíná prohrávat. Navíc chce televizní producent za každou cenu zvýšit sledovanost, a tak se snaží děvčata ještě více proti sobě poštvat. To se mu nejprve docela bez problémů daří, ale pak se zbytek týmu naštve a sestrám domluví. Ty se nad sebou zamyslí a začínají si „přicházet na chuť"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

prostý příběh o dvojčatech, který se nemají rádi a díky reality show si k sobě znovu najdou cestičku..a každá se při této cestičce zamiluje :) nic jiného se nedá on sester Olsenových čekat.. ale mě to nevadí.. naprostá rodinná oddechovka, která si na nic nehraje :) i když tady se hrálo.. ve Výzvě o stipendium :) a musím podotknout, že konec se jim tedy povedl, příjemná vzpomínka na dětství :) P.S. Ashley, Mary-Kate tak už mi konečně řekněte jméno vašeho kadeřníka :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Možná mé tříhvězdičkové hodnocení někoho překvapí potom, co jsem dával předchozím filmům s dvojčaty Olsenovými dvě či jednu hvězdičku, ale hodnocení plně odráží můj názor na tento film. Jednoznačně zatím asi nejlepší film s těmito sestrami, který má docela zajímavý napínavý děj, má spád, má originální nápady a hlavně je jiný než všechny jejich ostatní filmy. A v čem je jiný? Tak například sestry-dvojčata spolu nežijí, každá žijí jinde a nesnáší se = konečně zajímavá změna oproti předchozím jednotvárným filmům. Dále sestry nejedou na výlet, ale jedou bojovat o přežití do reality show, jež paroduje pořad Survival. Sestry také nejsou bohaté, jelikož soutěží o stipendium. A hlavně jsme tu ušetřeni pubertálních výlevů a prostředí velkomět. A co je nejdůležitější, FILM MÁ DĚJ! Ve všech směrech jiný film, který jako jeden z mála filmů, v nichž se objevili dvojčata Olsenovi, má šanci zaujmout každého bez rozdílu. A jak už jsem zmínil, oproti jiným jejich filmům má zajímavý a napínavý děj, kdy skutečně sedíte před obrazovkou a jste zvědaví, jak to dopadne. A velmi originální je i závěr, kdy se setkají kluci z většiny filmů dvojčat Olsenových + ze seriálu So Little Time, v nichž hráli jejich milence. A na konci filmu následuje ještě pěkný obrazový průřez všemi filmy dvojčat. Takže závěrem jen tolik, že film se oproti ostatním předchozím povedl, dokáže zaujmout, je originální a hlavně vystavěn na ději, ne na úsměvech dvojčat. Tři hvězdičky dávám bez jakýchkoliv výčitek, protože ohle se holkám opravdu povedlo. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Fádní příběh o sestrách, které k sobě znovu nalézají cestu, a o jejich lovestory se "sympaťáky" doplněný pokusem o jakousi reakci na fenomén reality show. Nudný základní příběh naštěstí ozvláštňují postupy převzaté z oněch reality show. Právě pasáže soupeření dvou týmů jsou to nejzajímavější z celého filmu. Když se divák naladí na příslušnou vlnu, není to tedy zas až taková hrůza, jak se na první pohled zdá. (A úplný závěr má dokonce i nápad, to se musí nechat :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +nápad s reality show -bohužel špatně zpracován, zase žádná herecká extra třída/// Výzvu jsem řadil mezi nejočekávanější film této dívčí dvojice. A není vyloženě špatný, má pár extra dobrejc nápadů. Například pohled do "zákulisí" reality show. Škoda, že se tak film víc nesoustředil právě na tento prvek, než klasicky na Olsenky a jejich strasti s láskou, soupeři a rodinou rozepří. Nehledě na to, že samotný průběh soutěže má tolik much (team s Olsenkama vyhrál, přesto dostane trest) a nedostatků (očividně je to všechno nahrané, je poznat že to je "jen jako"), že alespoň občasným dívákům těchto pořadů to spíše poleze krkem. Ale jestliže budu brát v potaz, že toto má být pouze nosná kostra pro příběh, tak ho chválím, pořád lepší než výlet Tam a pak zase Tamhle. Přesto si nemůžu pomoct, že hlavní dějová línie už tu byla a tak se vlastně všechno jen opaku a opakuje. Možná že se příběh odehrává na jiném místě, ale u pátého filmu to začíná nudit a co teprve u desátého? Sám sem zvědav, který film z jejich tvorby bude nej. Mimochodem, nenehcte si ujít konec. Ten je opravdu povedenej a originální, ale víc nebudu prozrazovat./// Celkem 57%/// ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně trochu jiný nádech dostává film s Olsenkama. Pěkná kamera i prostředí, originální námět, pěkné Olsenky. Jo, myslím, že tady se za 3 hvězdičky stydět nebudu. ()

Adys-Aduna 

všechny recenze uživatele

Roztomilá sračička s originálním filmovým námětem, kde sestry Olsenovic, coby dva naprosté, nesnášející se, protiklady učinkují v reality show Challenge o stipendia. Přesto si k sobě najdou cestu a stanou se z nich dvě nejlepší kamarádky a obě si najdou i zde své "nové" lásky. Celý film schazuje i poslední asi 2 minuty, kde dojde k famóznímu představení partnerů sester Ashley a Mary-Kate z jejich předešlých filmů. 35% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám pro Olsenovic holky slabost, tak se mi tento film samozřejmě líbil :) supr... Škoda akorát, že byly vystřiženy některé dobré scény :( Velmi mě překvapil konec, maximálně originální. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Americké survival reality show nepatria do môjho obľubeného žánru. Osobne sa mi viac páčili filmy s dvojičkami Olsenovými keď boli v mladšom veku, ich herecké výkony čím ďalej tým viac klesajú pod bod mrazu. ()

Sairina 

všechny recenze uživatele

Krásna parodie na reality show typu Trosečník, jinka zas moc romantická komedie a s TRAPNÝM koncem, kdo kdy viděl, aby se v jednom filmu sešli všichni milenci z předešlých filmů, jak ubohé. ()

chalp odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy keď si hovorím, že céčkovejší film sa už ani natočiť nedá, tieto dvojčatá ma za každým vyvedú z omylu. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Jedna je taková a druhá úplně jiná, to jsou sestry Olsenky. Nakonec jsou z nich nejlepší kamarádky a obě si najdou jako vždy svoji novou lásku.Nepobral jsem pojetí filmu jako reality show, stejně tak jsem nepobral přehlídku jejich bývalých kluků z minulých filmů. Vlastně nevím o čem to bylo, asi o tom jako vždy, prostě nuda. Žádné pozitivum na filmu jsem nenašel a ani sestry Olsenky se mě nelíbí. Zkouknout se to sice dalo, ale nebylo to lehký. Moje hodnocení: 20% ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Zase tyhle dvě... Ať už je ten film jakkoliv špatný, vždycky bude alespoň minimálně zábavný a bez újmy koukatelný. ()

Amgis 

všechny recenze uživatele

Typický film s Olsenkami. Jsou sestry ve filmu hrají sestry jako obvykle jsou proti sobě protiklady. Jedna je taková druhá úplně jina-konec happyend sestry se začnou mít rády - klasika. Pokud je to váš první film s Olsenkami na který se chcete podívat tak se koukněte. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Film na téma Survivor s Olsenkama? Ač jsem nikdy nebyl přehnaný fanoušek těchto dvojčat, na druhou stranu ani odpůrce. Z tohoto filmu mám smíšené pocity. ()

Malkinka21 

všechny recenze uživatele

Ako dievčatko som tieto filmy milovala. Pre mňa jednoducho všetky filmy s Olsenkami zostanú ako moja detská klasika. V pohode film, nechýba malé dobrodružstvo a samozrejme láska, čo je neoddeliteľná súčat každého ich filmu. Dávam 3 hviezdičky ()

Aiirwalk 

všechny recenze uživatele

Celkem nudný film bez většího překvapení, předem víte jak se bude děj odvíjet. Jediný důvod proč sem se dodíval až nakonec je že dvojčata olsenovi jsou fakt kočky... ()

Reklama

Reklama