Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jdou Alan s Charliem od zubaře, narazí v garážích na mladou ženu, která rozbíjí baseballovou pálkou auto. Alan se snaží Charlieho přemluvit, aby rychle odešli, ale Charliemu se žena líbí a rozhodně ji nehodlá v garážích nechat. Přiveze ji k sobě domů, kde se pomalu schyluje k bratrské válce o její srdce. (TV Nova)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Stretnutie s extravagantnou Frankie zmení Charliemu a Alanovi život hore nohami. Nie len že ju prichýlia a tolerujú jej vrtochy, nakoniec zistia, že o nej vlastne vôbec nič nevedia. Prevedenie: Boj dvoch kohútov skončí pre teraz remízou. Popravde neviem čo na tej vyžle vidia. Pri prvom náznaku psychopatie (teda vtedy keď mlátila do auta palivou) by som sa na podobný sexuálny zážitok radšej vykašlal. 78% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So you met cute. That's nice. But you know, you may want to be careful with a girl like that, Charlie. One day it's baseball bats and windshields. The next day you wake up with your testicles superglued to your thigh. I'm sorry about that, by the way." ()

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Když jdou Charlie a Alan od zubaře, tak na parkovišti potkají holku Frankie, která rozbijí cizí auto. Charliemu to nedá a pozve jí k němu domů, ale Alan je proti. Později večer je Frankie unešená z toho, že je Alan chiropraktik. V Alanovi to obrátí a začnou s Charliem soutěžit o to, kdo jí dostane dřív. Později odvezou Frankie k velkému luxusnímu domu, aby si vyzvedla nějaké věci, ale ona se vrátí se svou dcerou. ()

Reklama

Reklama