foto

Michael Chieffo

  • nar. New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fully Realized Humans
2018 Mississippi Requiem
On the Day You Were Born
2017 Souboj pohlaví
The Concessionaires Must Die!
The Liberty
2016 Aaron's Blood
Hater
2015 Ben & Ara
Unreal Estate
2014 Bucky and the Squirrels
Sister
2013 Miss Dial
2012 Argo
Swerve
2011 Mister Handsome
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
2009 Herpes Boy
2008 Natural Disasters
2005 Hard Pill
Kruh 2
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
2004 Nebezpečné hry 2
2003 Beethoven 5
2002 Jackie Gleason (TV film)
Speakeasy
2000 Dvojník
1999 Bláznivá jízda
Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Mystery Men
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Báječný nový svět (TV film)
Mercury
The Cowboy and the Movie Star (TV film)
Winchell (TV film)
1997 Kozy, kozy, kozičky
L. A. - Přísně tajné
1996 Apollo 11 (TV film)
Big Squeeze, The
Ed
Noční šichta (TV film)
Woman Undone (TV film)
1995 Chůva
Krvavý příliv
1994 Cobb
Skandální odhalení
Skřítci
Vražda mezi přáteli (TV film)
Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1993 Když láska zabíjí (TV film)
Poslední akční hrdina
Vraždy černé vdovy (TV film)
1991 Dětská hra 3
Pastime
1990 Call Me Anna (TV film)
Miluji tě k smrti
1989 Heroes Stand Alone
I Know My First Name Is Steven (TV film)
Transylvania Twist
1988 FBI v sukních
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1982 The Last American Virgin

TV seriály

2018 Zelenáč (TV seriál)
The Hawke (S01E06)
2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Podfuky (S03E05)
2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
All Eyez on Me (E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tvou lásku si nesu s sebou (S03E16)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)
2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Doug the Mule (E14)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Dobrý právník (S03E16)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Psychodrama (S02E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
Západní křídlo (TV seriál)
Duck and Cover (S07E12)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
A Poorly Executed Plan (E02)
V tajných službách (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Stav mysli (S07E10)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part VI (S01E06)
JAG (TV seriál)
Schůzka (S02E15)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hladomorna (S03E08)
1994 Ellen (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
The Contenders (S01E07)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Noční potlach (S01E13)
1990 Příběhy ze života (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
The People Next Door (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky