Reklama

Reklama

VOD (1)

Nevlastní otec Brittney Haversové Niles zahyne při havárii soukromého letadla. Brittney ale nezdědí jeho majetek v hodnotě téměř sedmdesáti milionů dolarů, ale pouze roční rentu pětadvacet tisíc. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se o dědictví nepřihlásí Nilesův přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Je to Maya Kingová, která tvrdí, že je Nilesova nemanželská dcera a ochotně se podrobí testu DNA. Soudní lékař Julian Hayes potvrdí, že je to pravda. Vyšetřovatel pojišťovny Terence Bridge, která má vyplatit pojistku ve výši dvou milionů, objeví několik nesrovnalostí potvrzujících, že havárie Nilesova letadla nebyla nehoda. Zjistí také, že Hayesův test byl podvod a do všeho jsou zapleteny Brittney a Maya, které lékaři slíbily část dědictví, pokud jim pomůže. Nechtějí se s ním však dělit, a tak ho zavraždí. Bridge dívky konfrontuje a nabídne jim mlčení, pokud mu vyplatí polovinou majetku. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (69)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Film se nese v podobném stylu jako jednička, jen s tím, že zde mi přišla snaha scénaristy vymyslet nějaký dějový zvrat až příliš křečovitá. Mrtví ožívají, živí umírají - bohužel z toho všeho vznikl spletenec, který svému předchůdci nesahá ani po kolena. I když, po pravdě, lesbické scény jsou zde možná hezčí :) ()

sledge 

všechny recenze uživatele

... ta jedna * je za lesbicke sceny. Toto bolo najjemnejsie porno ake som kedy videl, lebo ani tu nemoze byt o deji a hereckych vykonoch (alebo hocicoho ineho co suvisi s kinematografiou) ani rec. Inak odpad, zmes najhorsich cliche scen zo vsetkych zlych filmov ake ste kedy videli, podana velmi zle a ese horsie zahrana. Inak odpad! ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsem asi zvrácená duše plná intrik, protože mě Nebezpečné hry opět dostaly! Mistr scénárista míchá kartami co deset minut a opět se snaží na závěr co nejvíc překvapit a deus ex machina se opět nekoná. On by se na konci mohl objevit klidně strýček Pompo a já bych mu to sežral i s navijákem. A opět jsem zjistil, že nejsem senzibil, protože jsem přestřelil a neuhádl vůbec nic. __ Jednička byla béčkovej film s áčkovým obsazením. Tohle je čstokrevný béčko, ale what ever! Sexy herečky tady jsou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těch překvapivých zvratů už bylo na jeden film přespříliš, na to ale už můžeme být s ohledem na další díly série docela zvyklí. O tom žádná. Nicméně i hra s divákem by měla mít nějaká pravidla, ten by ale dal v tomhle případě dohromady dobrý tucet logických lapsů. Holt, důstojně reprezentovat žánr „erotického thrilleru“ je čím dál tím obtížnější. Na koleně sešroubované a samoúčelné dějové zvraty jdou opět do extrémů. Což o to, člověk se chce u podobně laděných béček hlavně solidně zrelaxovat, víc ale zamrzí, že televizní režie jednou nabídne jakous takous solidní scénu a pak se na dlouhé minuty nechá utápět v intrikářské hře, která si sama hází klacky pod nohy. Navíc, když už nic, tak je škoda, že se tvůrci jednotlivých dílů alespoň nesnaží předhánět v tom, kdo ukáže víc odhalených částí těl ženského osazenstva!! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že všechny nebezpečné hry se odehrávají na maloměstě u moře, kde bohatí týpci proháněj svoje...fára a holky v bikinách dají každýmu...co proto. Exteriéry by šly, s filmem je to horší. Pokud jste viděli jedničku, nemá vás co překvapit. Pokud někdo žehral v jedničce na samoúčelné dějové zvraty, na dvojku by se neměl dívat ani jedním okem. Závěrečné prostřihy nemají prakticky žádnou funkci a jsou pro blbé, kterým to nedošlo (jsou-li tací.) Erotické scény jsou odvážnější (jedna partie), ale to je celkem logické, uvážíme-li, že se film točil pro video. Ztráta času. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Los Angeles (Kalifornie, USA) a Palm Beach (Florida, USA) od 17. března do 4. dubna 2003. (GASTON73)

Související novinky

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama