Reklama

Reklama

VOD (1)

Nevlastní otec Brittney Haversové Niles zahyne při havárii soukromého letadla. Brittney ale nezdědí jeho majetek v hodnotě téměř sedmdesáti milionů dolarů, ale pouze roční rentu pětadvacet tisíc. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se o dědictví nepřihlásí Nilesův přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Je to Maya Kingová, která tvrdí, že je Nilesova nemanželská dcera a ochotně se podrobí testu DNA. Soudní lékař Julian Hayes potvrdí, že je to pravda. Vyšetřovatel pojišťovny Terence Bridge, která má vyplatit pojistku ve výši dvou milionů, objeví několik nesrovnalostí potvrzujících, že havárie Nilesova letadla nebyla nehoda. Zjistí také, že Hayesův test byl podvod a do všeho jsou zapleteny Brittney a Maya, které lékaři slíbily část dědictví, pokud jim pomůže. Nechtějí se s ním však dělit, a tak ho zavraždí. Bridge dívky konfrontuje a nabídne jim mlčení, pokud mu vyplatí polovinou majetku. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (69)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Až tristně nekvalitní soft porno, ve kterém navíc skandálně chyběl David Hasselhoff, ač by se mezi tu snůšku prapenisů, pravagín, pramyšlenek a končetin do praku hodil přímo grandiózně. Nicméně opět zvítězily kozičky a já, donský kozák, nemohu této pitchovině plácnout přepad, i když by si to víc než zasloužila a naprosto neseriózně plácám dvě bradavky...chci napsat prdelky...no, sakra, my sexuálně frustrovaní adolescenti, viď verbale....psal jsem dvě? Kecám jak poštěvák, jebu...teda jednu a dost!!! ()

Chundys odpad!

všechny recenze uživatele

Nezachránila to ani ta hezká prsa jedné z aktérek. Jinak prvnímu dílu se to snad ani nemohlo rovnat, vždyť to bylo tak šíleně zamotané, že to ani nedávalo smysl. První díl tedy originál byl krásně a jednoduše vymyšlen :-) a tohle? Tohle byla jednosuše sračka s krásnýma kozama jako bonus :D, bohužel byly ale krátkou chvilku :D ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Každým ďalším rokom a ďalším čajovým „dusným prekombinovaným erotickým trilerom“ sa javia byť pôvodné DIVOKÉ HRY (1998) fakt parádnym počinom. Táto dvojka pochopiteľne žiadnou dvojkou nie je, len použila zhruba rovnakú schému scenára, prostredie a atraktívne telá. To však prekvapivo vôbec nestačí. Scenár postráda rafinovanú nepolitickú zvrhlosť originálu a čo sa hercov týka, ťažko povedať, kto sa dokáže vcítiť do kože dvojmetrových nagélovaných svalovcov a štíhlych dlhovlasých dievčat s veľkými ňadrami, bývajúcimi v luxusných dvojpodlažných floridských vilách. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum filmu jsou sexy kočky Susan Ward a Leila Arcieri a jejich scéna ve vinném sklípku. Jinak jde ale o blbost, kde se scénárista snaží šokovat přehršlí zvratů, které při bližším zkoumání nedávají žádný smysl. Jenže co z toho, podobné filmy nesleduju kvůli obohacení svých kognitivních schopností, takže za tyhle krasavice a pohodovou relaxaci u filmu alespoň ty 3 dám. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těch překvapivých zvratů už bylo na jeden film přespříliš, na to ale už můžeme být s ohledem na další díly série docela zvyklí. O tom žádná. Nicméně i hra s divákem by měla mít nějaká pravidla, ten by ale dal v tomhle případě dohromady dobrý tucet logických lapsů. Holt, důstojně reprezentovat žánr „erotického thrilleru“ je čím dál tím obtížnější. Na koleně sešroubované a samoúčelné dějové zvraty jdou opět do extrémů. Což o to, člověk se chce u podobně laděných béček hlavně solidně zrelaxovat, víc ale zamrzí, že televizní režie jednou nabídne jakous takous solidní scénu a pak se na dlouhé minuty nechá utápět v intrikářské hře, která si sama hází klacky pod nohy. Navíc, když už nic, tak je škoda, že se tvůrci jednotlivých dílů alespoň nesnaží předhánět v tom, kdo ukáže víc odhalených částí těl ženského osazenstva!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Los Angeles (Kalifornie, USA) a Palm Beach (Florida, USA) od 17. března do 4. dubna 2003. (GASTON73)

Související novinky

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama