Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

ancientone 

všechny recenze uživatele

Narcizmus sa vypláca. Arniemu stále idú hlášky, len bez osemdesiatkovej irónie, zato s ideologicky s ultra osemdesiatkovým reaganovským mindsetom. To, že sa často vďaka tomu mení na paródiu seba samého však nezmazáva jeho status totálnej legendy a unikátneho životného príbehu, ktorý sa však dá interpretovať oveľa zaujímavejšími cestami. Ale Arnie nie je Bob Dylan, tak prečo by sa to malo diať... ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Můj hrdina z dětsví. Jeho filmy a plakát z Muscle and Fitness staléte visící nad postelí mě provázeli celým mládím. Komando, které jsem v kině viděl v 10 letech zásadně ovlivnilo a zažehlo lásku k filmům. Na jeho filmografii jsem byl víceméně odkojen :) Dokument je dobře udělaný a kvituji rozdělení do těch 3 rovin. Je tam plno zajímavostí. Škoda, že ten konec neměl happy end ale tak to jsme všichni dopředu věděli. Každopádně třeba takový Pumping Iron, který se sice věnuje čiste kulturistice a přípravě na Mr. Olympia mě strhnul více. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený dokument o nejlepším kulturistovi, akčním hrdinovi a politikovi. Dokument je velmi kvalitně zpracován, rozdělení do tří epizod je fajn, i když každá ta epizoda mohla být kratší, dohromady to má přes 3 hodiny a to je už trochu moc. Např. dokument o Slyovi se mi líbil ještě více. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

"Četl" jsem jeho autobiografii, takže v tomhle ohledu nenabídl dokument nic nového. Ale bylo fajn vidět ty tváře nebo záběry z událostí, o kterých ve své knize píše. Jediný problém je v tom, že pouhé 3 hodiny jsou na život tohoto člověka prostě málo. Všechno je lehce povrchní, hodně zajímavých věcí z jeho života se přeskočí nebo odbyde v pár sekundách. Ale nic to nemění na tom, že tenhle člověk je obří inspirace a synonymum slov ctižádivost a úspěch. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Po Pam Anderson si Netflix vzal do hledáčku slavného Arnolda a opět jsem spokojen. Nikdy jsem jeho životopis zvlášť nestudoval, jenom sledoval filmy a něco málo o kulturistice, takže jsem se dozvěděl velkou škálu nových věcí. Divák se dozví vše podstatné od jeho dětství až po současnost, krůček po krůčku od malého bytečku v Rakousku až po honosné sídlo. Jak to mohl naprosto obyčejný a neznámý rakouský chlapec dokázat ? Arnie Vám to vše poví v těchto skvělých tří hodinách. Líbí se mi, že nemá problém mluvit vůbec o ničem - striktní dětství a dospívání, steroidy, ''válka'' se Stallonem, rozvod a nemanželský syn. Po zhlédnutí jsem si uvědomil, že je to opravdu výjimečný člověk co se kariéry týče. Kdo dokázal být č.1 v nějakém sportu, následně pak hereckou akční hvězdou a nakonec věhlasným politikem ? Já o nikom takovém nevím. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama