Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mohlo jít hlouběji a dokázal bych si to představit i šestidílný (jen filmografie by se vešla hezky do tří), ale líbilo se mi prostý rozdělení na 3 kapitoly, životní příběh inspirativní a k neuvěření, přičemž jasný highlight je tu sám Arnoldův sympatický, vtipný a emotivní stařecký komentář, plus to jeho osobitý rakušácký charisma. Podařená bio série - ego a chlubení se, tak jasně, co jinýho to mělo být. Ale těžko se to chápe když jsi třeba závistivá nula :) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Oslavný třídílný dokument o jednom sympaťákovi, který rád pracoval a uměl se prodat. Netflix jen klouže po povrchu a i přesto, že nějakou tu kontroverzi nabídne má tam Arnolda, který to shrne větou. "Posral jsem to, ale teď už s tím nedokážu nic udělat. Jde se do práce." Všechno je show a tak trochu šméčko. Přesto by bylo fajn vidět komplexnější dokument. Delší, peprnější co jde víc do hloubky. Takhle jen Arnold prodává Arnolda. Nemají ale kluci z Netflixu nějaké vystřižené scény? ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Arnie je ztělesněním amerického snu. Přijel do US a ve 3 odvětvích se stal topkou. Navíc jak tady zazní, byl milonářem (díky investicím do bytů) ještě než začal točit filmy. Neskutečné. Seroš je ale možná až moc sebeoslavnou ódou, kdy to vypadá, že vlastně žádné chyby nedělá a nikdy si nevybírá špatné filmové projekty. Btw zajímalo by mě, proč tady nedostala prostor promluvit jeho rodina. Jedno jaká. 6/10 ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Narcizmus sa vypláca. Arniemu stále idú hlášky, len bez osemdesiatkovej irónie, zato s ideologicky s ultra osemdesiatkovým reaganovským mindsetom. To, že sa často vďaka tomu mení na paródiu seba samého však nezmazáva jeho status totálnej legendy a unikátneho životného príbehu, ktorý sa však dá interpretovať oveľa zaujímavejšími cestami. Ale Arnie nie je Bob Dylan, tak prečo by sa to malo diať... ()

Klajnik

všechny recenze uživatele

Doporučuji přečíst si spíš toto, než koukat na tento plytký dokument: Arnold v něm totiž jen znovu pěje ódy na sebe samého. Opakuje, co už dříve říkal, přitom hvězdná kariéra mluví sama za sebe. V projektu se o něm mluví jenom v dobrém. O přešlapech nepadne ani slovo: "O Arnoldově fascinaci Hitlerem (v 70. letech velebil jeho řečnické schopnosti a přátelům rozdával nahrávky jeho proslovů) nebo vetování stejnopohlavního manželství ve funkci guvernéra v dokumentu pochopitelně nepadne ani zmínka." Dále: "Jeden z velkých skandálů vyplul na povrch před jeho kandidaturou v roce 2003. Mnoho žen dosvědčilo, že je napříč dekádami sexuálně obtěžoval. Herec to v dokumentu nepopírá, stručně uzná, že jednal špatně, ale víc se kauzou nezabývá a pokračuje ve vyčerpávajícím výčtu vítězství. Když dojde na jeho dlouho utajovaný mimomanželský poměr s hospodyní, která s ním počala dítě, zatímco jeho manželka byla sama těhotná, situuje se do pozice oběti, člověka tlačeného k tomu, aby mluvil o nepříjemném tématu."  ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno