Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[9/10]  Príjemne spracovaný dokument o Arnoldovi, ktorý poteší nejedného fanúšika tohto borca a myslím si, že ho ocení aj nezaujatý divák.  Aj ked som už väčšinu informácii o Arnoldovi vedel z jeho životopisnej knihy, audovizuálne spracovanie jeho príbehu je zase niečo iné, kde sa človek dozvie určite aj zopár vecí navyše. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Arnold je jeden z tých ľudí, ktorí sú definíciou amerického sna. V úplnom zapadákove kde vyrastal si v detstve predsavzal, že bude najúspešnejším kulturistom histórie, hereckou superstar a v dospelosti, že uspeje i v politike. A všetko toto dosiahol, pričom základom je samozrejme mindset (dokument pôsobí neskutočne motivačne) a roky tvrdej driny. Chválim, že tvorcovia si dali s dokumentom prácu: na dlhé hodiny si sadli s Arnoldom a podarilo sa im zohnať i kopec jeho priateľov, hereckých kolegov a ostatných dôležitých ľudí z jeho života. Samotný dokument však pre fanúšikov, ktorí čo to o Arnoldovi vedia, pôsobí skôr ako opakovanie už známeho. Takže áno fajn, ale veľa nového som sa nedozvedel a najmä vo filmovej epizóde tvorcovia iba veľmi povrchne kĺzali po povrchu. 75% ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Můj hrdina z dětsví. Jeho filmy a plakát z Muscle and Fitness staléte visící nad postelí mě provázeli celým mládím. Komando, které jsem v kině viděl v 10 letech zásadně ovlivnilo a zažehlo lásku k filmům. Na jeho filmografii jsem byl víceméně odkojen :) Dokument je dobře udělaný a kvituji rozdělení do těch 3 rovin. Je tam plno zajímavostí. Škoda, že ten konec neměl happy end ale tak to jsme všichni dopředu věděli. Každopádně třeba takový Pumping Iron, který se sice věnuje čiste kulturistice a přípravě na Mr. Olympia mě strhnul více. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger je jméno, které zná v podstatě každý. Sám jsem vyrůstal v době, kdy byla jeho herecká kariéra na vrcholu a filmy jako Predátor nebo Komando jsem viděl nesčetněkrát. I proto tehdy patřil mezi mé herecké favority. Už dříve jsem viděl "Pumping Iron" a tak jsem byl zvědav, co nabídne tenhle dokument. A tenhle dokument ví přesně, co chce říct. Je rozdělen na tři epizody a každá z nich mapuje výraznou kapitolu Arnoldova života. První je "Athlete" a zaměřuje se na jeho úspěchy ve světě kulturistiky, druhá "Actor" oslavuje jeho hereckou kariéru a závěrečná "American" pak rozebírá jeho politickou cestu. Zpracování mě bavilo. Sice mluví především sám Arnold, ale nevyhýbá se ani některým nepříjemným tématům, což si cením. Jinak je to americké a samochvála nesmrdí, což Arnie se svým komentář naprosto jasně dokazuje. Podle mě komplexní a souhrné zpracování životopisu, které se zdařilo. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Když sem četl rezenci na seznamu, bylo mi Šváci trochu líto jak ho autor sepsul. Dokument je jednoduše udělanej na tělo obrovské výkladní skříně jednoho z nejslavnějších kariéristů na světě. Jako kulturista přiznal spousty steroidů, herec se směšným přízvukem a prkenným hraním, guvernér, kterýmu vyčítala žena a děti, že na ně nemá čas. Když budete poslouchat je tam trocha lítostivého zamyšlení nad rodinou nad spoustou věcí, které Arnold neudělal dobře nebo by bylo lepší neudělat vůbec. Život jde dál stalo se a tohle je jeho životní mantra a cesta nepřemýšlet příliš, neutápět se v emocích ale makat dokud nejste nejlepší. Proto taky na rozdíl od většiny lidí, kteří jsou rádi, když si poradí se svým vlastním životem on dokázal žít život minimálně za 3 různé a přesto se mu zdá krátký. Netflixácky uhlazené hezky doplněné obrazovým a video obsahem s mnoha záběry, které jsem i já sám jako fanda nasvaleného hrdiny nikdy před tím neviděl. Navždy si budu pamatovat, když sem jako malý kluk u tetky na prvním videopřehrávači s šíleně omletou VHS seděl přikovanej s husí kůží a pouštěl dokola jak Dutch bojuje s Predatorem, všechny další filmy + jeho kulturistická kariéra přišla později a bylo furt co obdivovat. Doufám, že dá s Cameronem dokupy ještě toho jednoho Terminátora, ať se to uzavře. :) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama