Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Nějak nekapíruju, proč má tenhle film tak nízké hodnocení. Není tak špatnej, aby měl takovouhle pozici, dokonce mezi 200 nejhoršími filmy. Steven Seagal nepředvádí zrovna životní výkon, ale film nepůsobí křečovitě jako Americký ninja, boje jsou uvěřitelné, přestřelky taky, žádná počítačová blbina. Hudbu to taky nemá zlou. Navíc filmy kde správnej chlap jde zachránit slečnu v nesnázích já prostě žeru. ()

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední mise nemá ani spád, ani napětí, ani není vtipná... Je to ideální film na páteční večer. Zneužívání mladých holek je jako motiv použito tak elegantně, že vlastně divák ani nemusí být konfrontován s nepříjemnými detaily, které by film mohly zenchutnit. Zase na druhou stranu je tu spoustu záběrů na věci okolo - prostoru se hlavně dostává pro Seagalovy (myslím samo jeho postavu) filosofické hlášky a životní moudra. Navíc se dozvíte jak moc praktické je učit malou dívenku tajným kódům. Za šifru sestavenou z kousků suči, či co to bylo, jsem chtěl dát jednu gwiezdu, za Stevnovy sentence druhou a za tupost třetí. Pravda je, že použití motivu "obchodu s bílým masem" je dost nechutné a extra blbé. V tomto případě dávám "odpad" z morálních důvodů. (Hehe, stejně jako u Viewegha a Hřebejka.) ()

Reklama

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Niežeby som bola znalec saegaloviek, ale tento film naozaj nebol bohvie čo. Netreba k tomu asi ani nič dodávať. Ak máte veľa času, neviete čo s ním a náhodou ide v tv tento skvost tak si ho pozrite. Buď pri tom zaspite, alebo ak máte pri sebe dobrú spoločnosť tak začnete robiť iné veci..;-) Film vás určite nezaujme. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Zvedám hodnocení o jednu. Takový lepší dvě a když Profesionálovi jsem dal dvě tak musím dát i tu třetí. Příběh je zajimavej, je tam kupodivu cítit i to pouto mezi Seagalem a tou holkou. Který se zabije na konci když ji osvobodí, ona není ani překvapená, jen ho obejme jako když se nechumelí. To je škoda, trocha emocí by to hned pozvedla. Seagal moc hrát neumí. Je dost statickej tak se divím že z něj režisér nevytříská mega nasranýho masakrátora, s odhodlanou kamennou tváří. Ale co, člověk určitě viděl větší hovna. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je aj v na Seagalove pomery ten absolútne najnudnejší blábol aký vypotil. Každý kto behom sledovania filmu nezaspí, by si zaslúžil Nobelovu cenu za mier. Steven žije vo svojej chalúpke a dopisuje si s poľskou sirotou, keď sa mu ona prestane ozývať, vezme Steven svoju naleštenú katanu a vidá sa zmasakrovať tých hajzlov čo jej robia zle. Aspoň ten záverečný duel na meče je ako tak slušný, ale než sa k nemu dostane, tak chudák divák zdochne frustráciou. Nič iné, len nuda-nuda-nuda-nuda-tučný Seagal čo sa ledva hýbe-nuda-nuda-nuda... chŕŕŕŕ... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)
  • Natáčeno od 4.srpna do 21.září 2003 v Polsku, konkrétně v jeho hlavním městě, Varšavě. (Stocki)

Reklama

Reklama