foto

Shawn Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
2011 Conduct Unbecoming
Down the Road Again
Vraždy v Lake City (TV film)
2010 Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
2009 Než řekneš ano (TV film)
Tajemná chůva (TV film)
2008 The Last Hit Man
2007 Nature of the Beast (TV film)
2006 Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Vánoce v Bostonu (TV film)
2004 Poslední mise
Ring volný
Tajná zpověď
2003 Střílejte na Francouze!
2002 Blázni k pronajmutí
Darkness Falling
Jackie Gleason (TV film)
Mezi cizinci
Smrt v klášteře (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Drsná škola
Jewel (TV film)
Lovec policajtů
Píseň pro Briana (TV film)
Vražda v čínské čtvrti
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Když procitne zem (TV film)
Na nejisté půdě (TV film)
Ukradni ten film
Vnadidlo
1999 Bláznivá runway
Rocky Marciano (TV film)
1998 Akce Airborne
Protektor (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
Slepá víra
Vnitřní nepřítel (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 The Defenders: Payback (TV film)
1996 Beyond the Call (TV film)
Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Dogmatic
Morrisonovy vraždy (TV film)
Skutečné obvinění (TV film)
Úniková klauzule (TV film)
1995 Harlequin 5 - O půlnoci (TV film)
Přístavní krysa (TV film)
Sladký čas (TV film)
1994 Incident na malém městě (TV film)
Vídeňská špička
Zpět v akci
1992 Change of Heart
Chyťte vraha (TV film)
Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1990 Clarence (TV film)
Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
Schůzky se smrtí (TV film)
1987 Chytrák
1986 Barnum! (TV film)
Mafiánská princezna (TV film)
Meč Gideonův (TV film)
1985 Keeping Track
1981 July Group, The (TV film)
Překročit práh
1979 Běžec

TV seriály

2018 In Contempt (TV seriál)
Vítejte ve Star Falls (TV seriál)
2016 Quota (TV seriál)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Útěky (S01E05)
Není to pro každého (S01E04)
2012 Policajt (TV seriál)
Prázdný medailonek (S01E04)
Skladiště 13 (TV seriál)
Druhá šance (S04E08)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Irish Version (S01E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Konfederační poklad (S04E07)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The Dangers of Sex and Drugs (S02E14)
2001 Doc (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Blaster's Universe (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Street of Shadows (S03E18)
1988 T. and T. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky