Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zápletka je sice celkem jednoduchá a zrovna nepřekypuje originalitou, ale celé je to natočeno natolik zručně, že se Milému dítěti dá leccos odpustit. Dobře zvolený formát pomáhá tomu, že tu prakticky nejsou hluchá místa a celou dobu všechno šlape víc než slušně. Žádná žánrová revoluce se sice nekoná, ale kdyby všechny thrillerové jednohubky na dva večery měly takovou úroveň, vůbec bych se nezlobil...70% ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Ano, Němci tu zas ukazují že tyhle seriály jsou jejich. Naprosto parádní, ať už skvěle napínavý příběh, výborně napsané a zahrané postavy nebo perfektní soundtrack. Je to zajímavé, temné, dramatické a mohl bych jmenovat do nekonečna, tenhle seriál mě chytil a nepustil. Vážně povedené dílo. Škoda že ke konci to ztratilo tempo, ale i přesto to mohu jen a jen doporučit. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele

Za mě velké překvapení od sousedů od vedle. Napínavá kriminálka, trochu připomínající případ Josepha Fritzella (ale jen trochu), napjatá atmosféra, mnoho otazníků a báječně zahrané role malé Hannah a Leny. Bohužel se děj někde zbytečně uměle natahuje a policie zde hraje roli druhých houslí a vlastně tu zde ani nemusí být. Hezké 4*. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ako celok to nebolo zlé, ale z každého uhla pohľadu v mojich očiach tomu chýbalo niečo k dokonalosti. Málo thrilleru, málo napätia, páchateľ, ktorého nám štyri a pol časti neukážu, nám nakoniec ponúkne ľahko rozmotateľný príbeh. Ako malé klbko vlny, ľahko sa dostanete k jeho jadru. Navyše, aj ten názov vám od úvodu všeličo napovie. Nesympatické herecké obsadenie, policajtka Aida ma rozčuľovala. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Milé dítě je psychologický thriller od německých tvůrců, podle německého knižního bestselleru a Němci opět dokázali, že točit tyhle psycho příběhy prostě umí a fakt jim to jde.  Psychopat žijící s dětmi v domě bez oken a dveří, s pevnými pravidly, které nesmí nikdy porušit a do toho jejich matka Lena, která se po několika měsících ale mění, když její předchůdkyně zemře.  Hana a Jonatán jsou děti, které nikdy nezažili nic jiného a tak si samozřejmě myslí, že tatínek dělá všechno správně a všechno co řekne je svaté. Když Lena uteče a skončí v nemocnici, dostáváme se hlouběji do příběhu, kde pátráme po Leně, která zmizela už před 13 lety a jež je biologickou matkou Hany. Je to drsné, mrazivé a neotřelé a rozsah jedné minisérie tomu absolutně sedí. Dlouho mě žádný psychologický thriller nebavil tak moc, jako tohle. Vcelku zapadlá lahůdka ve vodách Netflixu.  Moje hodnocení: 10/10 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v nemeckom spolkovom štáte Severné Porýnie-Vestfálsko, v mestách ako Bonn (Vydavateľstvo General Anzeiger slúžilo ako policajná stanica), Leverkusen (nemocnica), či obci Alfter (Univerzita Alanus slúžila ako prostredie pre detské zariadenie). (Arsenal83)
  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama