Reklama

Reklama

Tarot

  • USA Tarot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim taroty předpověděly. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, hloupý, tuctový, blablabla... s podobnými - třebaže pravdivými - odsudky na mne nechoďte - když si chci v kině orazit a vypnout a manželka se chce škodolibě pobavit mou chronickou lekavostí, snímek podobný "Tarotu" je přímo ideální. Bubáci vypadají náramně, atmosféru to má více než slušnou, dívky jsou pohledné a vraždění docela zábavné, i nějaká ta krev se najde. A lekaček bylo pro mne tak akorát :-). ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Řemeslně obstojné avšak příběhově příliš fádní a nudné. Od samého začátku víte jak to bude pokračovat a těch pár snah o lekačky s potvorama z karet mě nezvedli z gauče. Zvlášť téměř bez krve a nějakého hezkého obratu. Mrzí mě, že v našich končinách by takováto věc dostala Českýho lva ve své kategorii, ale na americkém trhu je to jen výplň z mnoha stejně nezáživných naháněček nebojácné omladiny. 50% ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Toto bylo takové miloučké a hloupoučké, jak kdyby to natočili před deseti lety, kdy nebylo ani žbla nic dobrého. Bavilo mě to tak, že jsem se napůl díval na jinej film na druhé platformě. Jen řadový hloupý horor, nalinkované vraždění, neoriginální námět (od začátku víme kdo jak umře) a celkově není moc o co stát. Lekačky a pičoviny, pro plebs ideální. 2* a.k.a 30% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Priemerný mainstreamový kino horor. Jediný dôvod, prečo sa (možno) oplatí vidieť je príbeh obohatený o mytológiu tarotových kariet, ktorá je tu pekne vysvetlená a aj previazaná s ústrednými bubákmi. Inak je to neurážajúci štandard s pár ľakačkami, občas nejakou tou atmosférou a priemernými hercami. Nič extra, no v porovnaní s kino (ne)horormi ako Megan, Five Nights at Freddys či Imaginary je to omnoho hororovejšie a teda aj sympatickejšie dielo. 55% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zoufale podprůměrný rádoby hororový počin, v němž se vše stane podle již mnohokrát viděné a tím pádem i značně ošoupané šablony. Ve finále zde tedy zaujme jen jedna bravurně vystavěná atmosférická scéna s Kouzelníkem a jeho truhlou. Avšak zbytek užitých ingrediencí je jen a pouze nudný a šedivý balast, na nějž se za pár měsíců zcela zapomene. Škoda. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 17. minúte. (EvilMatus)
  • Tarotove karty boli vytvorené v Taliansku približne v 30. rokoch 14. storočia a pravdepodobne založené na egyptskom mameluckom balíčku. Šlo o hracie karty a až do 18. storočia sa nepoužívali na predpovedanie budúcnosti, čo zmenili až francúzski okultisti. (Arsenal83)
  • Balíček tarotových kariet použitý vo filme bol špeciálne vytvorený pre tento účel. (Arsenal83)

Reklama

Reklama