Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Prahy přichází mladá dívka Kamila, aby se ucházela o místo v herecké agentuře. Skutečný důvod jejího příchodu je ale zastřen tajemstvím. Kamila začíná pracovat mezi novými kolegy ve chvíli, kdy agenturou otřese smrt jejího zakladatele a úspěšného ředitele. Klára Issová se připravuje na náročnou roli v americkém projektu. Musí zvládnout náročnou přípravu včetně jízdy na koni, což se ukazuje být o dost složitější, než se původně zdálo, a to ještě neví, že její agent Jiří má pro ni od americké produkce špatnou zprávu. (prima+)

(více)

Recenze (14)

freddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl se rozjíždí pozvolna, divák se seznamuje s postavami a se vztahy mezi nimi. A do toho tu máme Kláru Issovou, která skvěle ztvárňuje samu sebe, a kterou jsem si jednoduše užil. Měl jsem tu čest jí letos v létě vidět hrát divadlo v Macbethovi na Shakespearovských slavnostech, a ona tam na velmi malém prostoru (jeden asi pětiminutový výstup) dokázala zapůsobit natolik, že mě hned mrzelo, že nehraje divadlo častěji. O to více jsem si jí užil zde, kde prokazuje skvělý nadhled a smysl pro humor a je okouzlující. Nejlepší vtip epizody ale předvedla Martha Issová, která se jednou větou dokázala naprosto geniálně shodit. Za mě solidní rozjezd, který mě příjemně navnadil. A konečně dal někdo mému nejoblíbenějšímu divadelnímu herci Danovi Krejčíkovi pořádnou roli před kamerou! To je pro mě rovněž velké plus. /viděno 10.1. na slavnostní premiéře v kině Lucerna/ ()

ABC1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první díl velice dobrý, vtipný s výbornými dialogy, forky a hlavně hereckými výkony. Marta a Kryštof  skvělí jako vždy, Klára a Krejčík výborní, jen ten Slovák mě až tak neokouzlil... A povzdech nad tím, že je to zas převzaté ze zahraničí, copak nemáme žádného českého scénáristu/tku, který by dokázal napsat něco takového? Snad i další díly nezklamou...na nedělní večer se to hodí velice!!! ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Rozjezdové díly bývají obvykle slabší než ty následující, protože diváka především seznamují s postavami a prostředím, nicméně tady prima (aspoň podle 1. dílu) po x pokusech konečně přišla s komediálně laděným seriálem, u kterého se dá zasmát. Issová byla dobrá a ta druhá ještě lepší (ale ona to tam ta "horší" zmiňuje sama). ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek vypadá poměrně slibně. Obecně tyhle věci z filmového prostředí, kde hvězdy hrají sami sebe mám rád, takže tomuhle věřím. Originál teda neznám, ale nemyslím si, že pro našince by měl takový efekt. Řekl bych, že kvalita jednotlivých dílů bude hodně záležet také na hvězdných hostech, podobně jako třeba u Komparzu. Issová je velmi fajn herečka, nejspíše i velmi fajn osoba, ale reálně nemá takový sebeironizující poteniciál, aby to s ní byla nějaká záplava smíchu. Takže nejlepší pasáž s ní je vlastně ta o ní s druhou Issovou: "Musela se učit s lukem, oštěpem - (Andrea - M.Issová): Ne, oštěpem házela ta druhá Issová, ta horší.". Dobrý byl taky trik Maštalíra s omlazovací fotkou jeho ženy, ale na plnej počet očekávám, že si tam ty hvězdy se udělaj fakt vysloveně prdel a ne jen takové jemné pošťuchování. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály na Primě jsou téměř vždy katastrofa, ale tentokrát jsem byla příjemně překvapená. Výborná Martha Issová (jako vždy) i Klára, Maštalír a Krejčík. Jen mi trochu vadí, že zde opět hraje Kryštof Hádek, na můj vkus už je ho všude příliš. Je to dobrý herec, ale někdy to vypadá, jako kdyby všichni herci jeho věku vymřeli a zbyl nám jen on. Režiséru Blaškovi fandím. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama