Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rychlá závodní auta, rivalita, přátelství, láska.  Světové okruhy s tribunami křičících fanoušků, adrenalinové jízdy po dálnicích, závody na sněhu a ledu mezi vrcholky zasněžených Alp, překrásné ženy - nejen v publiku, ale i za volantem... to je život automobilových šampiónů. Závodník Michel Vaillant je obdivovaným hrdinou, téměř vždy vyhrává. Proti rodině Vaillantových se ale spiknou rivalové z konkurenční "stáje" a rozhodnou se vyřadit je z prestižního závodu Le Mans. Mezi těmi nejlepšími rozhoduje o vítězství nebo prohře často jen souhra náhod. A náhodě se přece dá trochu pomoc i... Během rozhodujícího závodu musí Michell Vaillant zachránit svou rodinu, lásku i život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

BLOKBASTER (Petr Siska)

"Francúzsky gigant Luc Besson so svojimi fanúšikmi hrá už dlhší čas zvláštnu hru. V Seine už uplynulo veľa vody odvtedy, čo stál naposledy za kamerou ako režisér. Z bližšie neznámych dôvodov teraz iba produkuje a píše scenáre akčných filmíkov s takou mohutnou kadenciou, že to zvádza ku známemu…"

Filmpub.cz (Radomír Kokeš)

"Mohu filmu vyčítat technickou stránku? Panuje tu klipové tempo, zrychlené nebo zpomalené záběry, často dlouhatánské kýčovité nájezdy kamery nad dráhou či přírodou, a digitální vylepšováky, aby to všechno bylo víc macho. Nicméně neustálé honičky aut mají šmrnc, zvyšovaný ještě dějovými berličkami,…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Herci tu jsou jen jako dekorace, stačí, aby pěkně vypadali, tvářili se drsně (což se týká i přítomných sexy žen) a režisér s nimi může být spokojen, ovšem divák lačnící po nějakém náznaku hereckého výkonu má prostě smůlu. Ale abych nekřivdila celému hereckému osazenstvu, takový veterán Jean-Pierre…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Na plný plyn je ľahko nadpriemerný francúzsky akčný film z prostredia pretekov. Ak máte radi rýchle mašiny na štyroch kolesách so zapnutým turbom, trochu komiksu, videoklipy alebo reklamy na autá, čaká vás spanilá 100-minútová jazda. Poriadne si ju užite, ak máte záujem. A pri odchode z kina si…" více

Tiscali.cz (Hynek Just)

"Na plný plyn je teprve druhým celovečerním snímkem režiséra Louis-Pascal Couvelaira. Má za sebou přibližně čtyři sta reklamních spotů zaměřených zejména na automobily všech světových značek. Ví, jak co nejefektněji a nejpůsobivěji navodit atmosféru z tohoto prostředí, jeho láska k autům je zřejmá.…"

Volny.cz (Jitka Gráfová)

"Od poloviny filmu je divákovi jasný celý další jeho průběh. Takže tak průhledný děj již nepřináší žádné výrazné dějové zvraty. Některé scény působí plochým dojmem a bohužel i oblast dialogů není na tom zrovna nejlépe. Ještě jedna věc by se dala přičíst na vrub tomuto snímku - herecké výkony, žádné…"

Reklama

Reklama