Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené 2

  • USA Vacation Friends 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V novém pokračování pozvou novomanželé Marcus a Emily Rona a Kylu, kteří se mezitím také vzali a mají dítě, aby se k nim připojili v karibském letovisku, s jehož majiteli Marcus jedná o zakázce na výstavbu hotelu v Chicagu. Když však začne večírek, pohodová dovolená se rychle proměni v divoké dobrodružství. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla špatná a tohle je ještě horší. Marcus a Emily jedou na Karibik kde pozvaly i Rona a Kylu  a nějakého chlápka co se jim stará o děcko poté co oni odjedou mají v plánu tam zůstat , aby Markus domluvil obchod s nějakou Asiatkou. Přijedou  tam a zjistí, že tam ta delegace té Asiatky už je tak, že se Marcus ty dva snaží zabavit, aby mu nedělaly trapasy do toho z vězení  uteče Kylin otec a Ron se na něj snaží udělat dojem. Ten otec se mezitím snaží vykrást peníze z potopeného letadla a do všeho se oni připletou. 50 minut se tam nic neděje a zbytek je generátor náhodných scén. Konec už je píčovina sama o sobě. 20 procent snad nebude trojka jinak budu dávat už odpad. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu došlo v tomto pokračování ve většině ohledech k jemné umírněnosti, což pak má na výslednou podobu dvojí dopad, a to jak pozitivní, tak i negativní. Tím pozitivem mám namysli určitě fakt, že celá ta podívaná nepůsobí již tak nesoudně infantilně, negativem pak je skutečnost, že právě ta infantilnost ovšem přinesla alespoň pár opravdu vtipných momentů, které ve dvojce kvůli tomu pak chybí. Každopádně zásadním společným prvkem obou dílů je opět ústřední čtveřice postav, respektive dvou manželských párů, kolem kterých se točí veškeré dění, a to je zhruba na srovnatelné úrovni, nejdůležitější je ale to, že jsou hlavně díky obsazení zase poměrně výrazné a sympatické, a to i navzdory komediálním talentu Johna Ceny, o kterém mám pořád více než velké pochyby. Zápletka mi jinak přijde o malinko více ucelenější než v jedničce, což ovšem neznamená, že by se dala označit za povedenou, jen prostě má alespoň už nějakou kostru a nejde jen o sled kokotin jednotlivých postav. Humoru pak oproti jedničce tedy ubylo, ovšem to asi nelze považovat úplně jen za ryzí výtku, jelikož úroveň vtipnosti prvního dílu byla vážně mizerná, takže je to vlastně spíš krapet i ku prospěchu věci, a jinak už v podstatě ani nevím co dál k této podívané napsat, takže už jen ve zkratce, prostě se jedná o takovou hodně nenáročnou, přímočarou, prostoduchou a především švihlou jednohubku, která se dá sice pomocí vypnutého mozku i v celku příjemně užít, ale divák do toho musí zkrátka jít s vědomím, že jde spíš o bláznivý a nesoudný úlet, než o něco vkusného, či reálného. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl špatný ale byl pouze praštěnou komedií, která celou dobu jela na půl plynu. Druhý díl je už z počátku dravější, přináší pár slušných vtípků a jako bonus přidává postavu Stevea Buscemiho. Bohužel opět chybí opravdu vtipné momenty a akční části jsou zde vyloženě na sílu. Nenáročné ale ne zcela vytěžené. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skoro ako jednotka, ale až tak veľa zábavy to zase nie je, takže žiadny banán z úst sa nevytvorí. Tiež škoda, že Karibik natáčajú na Havaji a ani to neskrývajú, čo nebolo na letenky na Dominikanu? Alebo prečo by prostredie nemohlo byť rovno Havaj? Hlavne, že bola poriadna diverzita, no a stávka na Buscemiho celkom nevyšla. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola vcelku bláznivá, a takisto aj dvojka pokračuje v tomto trende. Na môj vkus je to síce až príliš extrém, ale na druhú stranu, zostáva to v hraniciach žánru a taktiež originality. Najviac ma opäť bavila postava Rona, ktorého hlášky ťahajú celý film výrazne vpred. Ale aj ostatné hlavné postavy si držali svoj štandard. Kylin otec dej síce rozprúdil, ale až tak ma jeho rola a postava v tomto filme nebavila. Ale inak celkom fajn, kopu dobrých hlášok a scénok. Len zbytočne príliš veľa extrémov a akčnosti. Zostávam verný 3* ()

Zajímavosti (2)

  • Napriek tomu, že je z topografie, surfovania, pláží, architektúry budov, flóry a fauny evidentné, že film sa natáčal na Havaji, dej filmu sa odohráva v Karibiku. (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie sa konalo na Oahu v Kailua na Havaji koncom roka 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama