Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Film so zaujimavou myslienkou vecneho zivota pretaveny do nie prave najlepsieho scenara, za to vsak s preciznou kompoziciou zaberov, strihom, hudbou, vypravou, atmosferou a vybornou reziou Jaya Russella (Ja a moja prisera, Moj pes Skip). Zial napriek mnozstvu kladov radim toto dielo do kategorie na jedno pozretie. Avsak velmi prijemne pozretie. 70% ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Já se nebudu rozpakovat a ty 4* dám. Proč? Film má zajímavý námět. Neříkejte, že jste ještě nikdy neřešili otázku nesmrtelnosti? Třeba po alkoholových seancích;-) Souhlasím s názorem, že to je spíše pro dospělejšího diváka, nežli pro dítě. Otázka bytí a nebytí není pro malé špunty. A to jsem se obával, když to pochází od Disneye, co to bude za kravskou fantasy. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

4 hviezdičky filmu nedám nie preto, lebo "je pre deti", ani nie preto, že by sa mi nepáčil námet, ale preto, lebo to bolo všetko príliš jednoduché, až prvoplánové. Deti behajú po lúke, kúpu sa a hneď sú celí zamilovní... Ani okolo toho tajomstva nebola správne tajomná atmosféra. Ani ten záporák vo mne nevyvolával dostatočný strach či nenávisť. Synáčkovia stihnú ujsť, ale rodičia nie a tak ich treba vyslobodiť - útek z väzenia bol tak slabý, že konec. Čiže to, čo filmu podľa mňa chýbalo bola hĺbka. Nie však myšlienky (tú nám rozprávačka naporcovala na striebornej tácni) ale pocitov, ktoré by mal vyvolávať. Ale uznávam, že záver to celkom slušne vyžehlil - normálne som si myslela, že takýto film musí skončiť zamilovaným happy endom a preto veľmi oceňujem, že tomu tak nebolo. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Tento rozprávkovo ladený príbeh sa snaží rozlúsknuť veľmi ťažkú otázku lákavej formy bytia, aj sa mu to chvíľami celkom dobre darí, na konci som ale pocítila sklamanie z akejsi nekompletnosti. Chýbali mi emócie, hĺbka príbehu a vzťahov. Aj napriek slabšiemu spracovaniu, pozitívne hodnotím výpravu, kameru a hudbu. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tvajlajt v šik historických hadrech a s docela pěknými, nepřepudrovanými herci v optimálním věku pro nesmrtelnost. Staří zůstanou starochy, mladí mlaďochy a někdo radši normálně umře a důstojně se po odžité stoleté šichtě odebere zaslouženě prdět do hlíny, než aby si tohle věčné úžo žůžo, díky kterému máte na všechno tak moc času, že jste vlastně tolik ani nechtěli, užíval navěky věků. Remarque napsal, že věčnost je starý, dojemný a beznadějný sen lidstva. Při sledování reality show Forrest Family skoro doufám, že měl pravdu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Scott Bairstow (Miles Tuck) tak toužil po roli v tomto filmu, že se vzdal honoráře. (Rocky62)
  • Jonathan Jackson získal roli Jesse na poslední chvíli a před první natáčenou scénou (shodou okolností líbací) se s Alexis Bledelovou (Winnie) nikdy předtím neviděl. (Rocky62)
  • Filmový debut Alexis Bledel. (Rocky62)

Reklama

Reklama