Reklama

Reklama

Před pikolou, za pikolou

  • USA All Fun and Games (více)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina salemských teenagerů objeví prokletý nůž, který probudí démona. Ten je donutí hrát hrůzostrašné a smrtelně nebezpečné verze dětských her, ve kterých nelze vyhrát, pouze přežít. (Vertigo International)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hravý démon posedne kluka a nutí ho dělat různé skopičiny. A není náhoda, že se to všechno odehrává v Salemu. Nebudem si nic nalhávat, je to blbý až na půdu. Ale takovým tím milým způsobem, který neurazí. Najde se tu trocha krve, herci jsou celkem fajn a dohromady to i přes nějaký ten přešlap v pohodě funguje. Debutující režisérské dvojici budiž připsáno ke cti, že se nezdržují s nějakou vatou, kterou by natáhli stopáž, a celý děj smrskli do hodiny a čtvrt. A to mělo pozitivní vliv na tempo, takže člověk nemá ani čas se moc nudit. Za vidění to stojí. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To je tak těžké v poslední době natočit slasher nebo co se to děje? Vždyť je to snad nejlehčí žánr na natáčení , ale jak to  sleduji i tohle jde posrat letos to podělalo tohle Knižní klub zabijáků (2023)  a i tohle co zní podle popisu zajímavě je bídné jedno z mála co za poslední dobu ušlo bylo tohle Sick (2022) do toho nepočítám ty Vřískoty a tak. Kluk najde s bratrem nůž z kosti děcka přečte tam vypsané slova a posedne ho něco brácha mu ho sebere přečte slova a posedne ho taky něco a nahání ostatní děcka a jednoho dospělého a to je celý film. Hrají Šibenici , schovku a honěnou s baterkami , když je ten posedlý najde zabije je. Děcka jsou nesympatické vede ten malý spratek (hnusnější a protivnější děcko v slasheru , aby člověk letos pohledal) do toho si přičtěte  amatérské cgi plamínky a debilní postavy co jsou snad v každém slasheru tady jich je dokonce 5 na 1 a nedokážou ho porazit. P.s. tomu děcku vyrvaly všechny zuby přesto tam v záběrech zuby má tomu se říká debilita 40 procent ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nároky ľudí stúpajú do nesmiernych výšok, 90% dostanú už iba filmy o zlých bielych mužoch, LGBTQ komunite v ktorej je maximálne 2% heterosexuálnej menšiny obyvateľstva, treba tam silnú ženskú postavu, podľa možnosti afroamerickú lesbu a tak ďalej, a tak ďalej...All fun and games je klasický slasher v ktorom si pomerne odvážne zvolili cukríka Asu ako (relatívne) zápornú postavu. Režisérom sa podarilo nadviazať na priemerné horory zlatých rokov 80tych, neprepálili to s dĺžkou, flashbacky zapracovali v solídnych momentoch a v solídnej dĺžke a jelikož zdejší tlusťoch tomu zabil 1* bolo jasné že to nebude úplný prepadák, no zároveň to nie je žiadna sláva ale na horor v dnešnej dobe to u mňa má veľmi solídne 3*. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie je žiadnym prekvapením, že príbeh je vsadený do mestečka, ktoré je známe čarodejníckymi procesmi. Je veľa tvorcov, ktorí chceli vsadiť na istotu, ale v tomto prípade, len samotná legenda nestačí, tam bolo potreba schopnosť tvorcov niečím zaujať, ale rozhodne na to nemali. Je tu hnusný strih a aj keď sa aspoň u mna jedná o známych hercov, ktorí hrali vo viacerých slušných hororov, ale tu prehrávali. Ale kde je mizerný scenár, tam ani herci to už nezachránia a toto je ukážkový príklad. Tento film sa podobal na ducha ohňa a prakticky aj tak mizerne dopadol. Filmu by nepomohol ani Chuck Norris, lebo aj keď stopaz je ukážková, tak  remeselne, vizuálne, gore efektne a aj herecky je veľmi slabý. A tak len slabé 2*. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kudla z kosti vřetenní, dávná vražda, blouznění.“ Že radnice v Salemu byla historicky největší americký zákazník sirkárny Solo Sušice, ví v Čechách každý. Ale kolik amerických hororových fanoušků zná Velké Losiny a mistra Bobliga? Vždyť děcka ze Salemu neznají ani historii svého vlastního města, jak zaznělo hned v úvodu! OKÉNKO BOUDY: [][] Co se v ní ukrývá? †† Démonická dýka vyrobená z kosti mrtvého synáčka, ta vypadala zlověstně. †† Vražedný fiškus Markus, ten ušel. ††  Křížek vyrytý do čela, ten pobavil. Kdyby si ho vyryli všichni kluci a holky kolečka, mohli spolu hrát piškvorky. [][] Celkově zklamání. Těšil jsem se na slibovanou vražednou inovaci dětských her (viz třeba Hra na oliheň) a co jsem dostal? Jen blbou klasiku. Na schovku a tzv. „honičku se svítilnou“, při které ovšem nikdo nikoho nehonil, jen Jonah s baterkou šnečím tempem coural barákem. Jen dvě hry? Jen dvě hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa od apríla 2022 v Kanade v meste Winnipeg. (Arsenal83)
  • Ve filmu zazní celkem 21x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama