Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roku 1999 natočil Jackie Chan svůj další dokument o sobě. Jeho druhý dokument je hlavně zaměřen na akční scény. Jackie také porovnává Asii a Ameriku, mluví o stylu natáčení a samozřejmě zde uvidíte ukázky ze scén, které sám natáčel. Hodně z nich je z filmu Mstitel beze jména. Ještě na závěr filmu se ukáže Jackieho tým, které sám učí bojové scény. (Yardak)

(více)

Recenze (13)

choze 

všechny recenze uživatele

Jackie na příkladech akčních scén ze svých filmů vysvětluje, jak je točí. Dostaneme spoustu zajímavých informací a tipů, podíváme se Jackieho studia a seznámíme se s jeho týmem. Pro Jackieho fandy a zájemce o kaskadéřinu povinnost. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dokumentární film v němž Jackie Chan seznámí diváka s výrobou a natáčením svých nebezpečných akčních scén a nelehkou prací svého kaskadérského týmu na snímcích Police Story a Mstitel beze jména. Na okamžik se podíváme i na plac natáčení Křižovatky smrti. Jackie prozradí a předvede nespočet triků a trademarků použitých v jeho filmech. V dokumentu vystupuje i Bradley James Allan, první neasijský člen Jackie Chan Stunt Teamu. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jackie není pouze výjimečným mistrem bojových umění, ale zná dokonale filmařské umění. Navíc má obrovskou výhodu ve své trpělivosti a faktu, že když natáčí filmy v domovské Číně, může si dovolit natáčet mnoho dnů, na rozdíl od Hollywoodu, kde studioví hlavouni vyvíjí nátlak na dodržování stanovených termínů. Proto jsou jeho filmy výjimečné. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Vynikající pohled pod pokličku Jackieho kuchyně a celé hongkongské kinematografie. Jackie nám ukáže jak to dělají oni v Hong Kongu a jak v USA. Dovíme se něco o slavných scénách z jeho filmů a také nám ukáže jak (ne)máme doma dělat to co on. Btw. tu jeho angličtinu zkousnu. Já ho prostě žeru :) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Jackie dokazuje ako veľmi jeho inovátorstvá zmenili tvár súčasného akčného filmu. Ten ich robí s takou ľahkosťou, že sa zdá akoby to bola najjednoduchšia vec na svete. ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý nie je len zaujímavý len ako Jackie Chan pripravuje a robí akcie, ale i o ňom samom a jeho pohľade na svet filmu a miesto v ňom. "Not to be original, to be myself". Ak budeš sám sebou, tak môžeš byť i originálny, ak budeš originálny, nemusíš to čo robíš mať rád. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Baví vás Jackie Chan a jeho kaskadérské kousky? Tak si pustě tenhle film, protože se dozvíte mnoho zajímavých věcí, který by jste se jinde nedozvěděli. 100% ()

ado7 

všechny recenze uživatele

ahaaa - tak takto sa to robí??? hmmm....jednoduché, stačí 10 rokov tréningu kungfu, kamera a idemeee :o) ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi podařilo nahlídnout do pozadí Jackie Chanových triků. Ačkoliv většina jeho filmů nebo filmů, kde on hraje, nejsou nijak kvalitní nebo jsou na jedno brdo, jedno se jim musí nechat. A to, že bojové umění jim jde. A já si odhalení těchto tajemství neskutečně užíval. ()

Reklama

Reklama