Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

otík 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana je to rozporuplný film. V první půli se zotavuje z těžkého zranění, ve druhé mu při pátrání po své totožnosti jde o život a je zde velký prostor pro předvádění klasických akčních scén typu Jackieho. Trochu to může připomínat Agenta bez minulosti po hongkongsku. Druhá fáze filmu je výborná a je opět k nevíře, co vše Chan se svým tělem dokáže. A bojové scény jsou výtečné (bohužel jich není tolik). ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Velice podařený chanův film, má to svižné tempo, jackie předvádí spoustu povedených kousků, občas se mu vydaří i nějaká ta vtipná scéna a hlavně to končí famózním soubojem na střeše mrakodrapu. Divím se, že to má ve srovnání s některými jeho staršími filmy tak nízké hodnocení, asi je to nostalgií, nebo tím, že ty starší filmy viděli hlavně jackieho fanoušci, zatímco tenhle novějši i "širší publikum"... ()

Reklama

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana uznávam a obdivujem hlavne kvôli jeho bojovému umeniu, ktoré vďaka choreografii akčných scén, vypiloval do dokonalosti. Horšie to je už samozrejme z jeho hereckým talentom, ktorý sa nikdy nevymyká s priemeru. Jeho filmy sú zábavne hlavne vďaka už spomínaním akčným sekvenciám, pretože hádam každý filmárik a či filmuška čo videl viac ako dva-tri jeho filmy vidí, že Chan hraje v každom filme toho istého chlapíka. Nevadí, hlavne, že sa rozdávajú tvrdé rany a všetko sa to zaobíde bez krvi a brutality. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je vážně bourák co se BU týče. Nic jiného než jeho kaskadérské kousky a "bitky" nebylo v téhleté kravině ke koukání...s hlavním hrdinou coby neuvěřitelně okatě přehrávajícím dementem, který běhá jako připodělanej retardovanej kůň a podobně se taky vyjadřuje, s tím se fakt ztotožnit nedokážu. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Film, který tvoří jen závěrečná bitka na střeše mrakodrapu. Vše ostatní je jen spotřební DVD bordel, který se snaží vměstnat hongkongskou patinu do tuctové variace na Jasona Bourna...a zoufale mu to nejde, protože ve všech dílčích aspektech s čestnou výjimkou kontaktních bitek evokuje spíš než co jiného éru starých vandammovek a seagalovek (jen bez těch macho póz), a to ze scenáristického i hereckého hlediska. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)
  • Existují dvě verze snímku, a to americká 107minutová a honkongská 120minutová. (Rominator)
  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)

Reklama

Reklama