Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký pilot za letu neuposlechne rozkaz a shodí velký náklad potravin hladujícím utečencům ze Středního východu. Z obavy před publicitou se ho představitelé amerických vzdušných sil snaží dostat do ústraní. Pověří ho novou úlohou - strážit prezidentovu speciální kufřík s počítačem na spustění nukleární války. Když se prezident se svým novým strážcem aktovky vrací z konference do hotelu, přepadnou je teroristé a zmocní se kufříku. V přímém televizním přenosu požádují prezidentovu sabevraždu, jinak odpálí jadernou raketu na Washington. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Nový dabingy všeobecně stojí za howno. Sjíždím teď po nějaký době seriál nulová šance a s hrůzou jsem zjistil že k tomu taky udělali nový totálně nepadnouci dabing kdy vesměs mladí herci dabují starý chlapy a je to úplně mimo. Nechápu, že to netrhá uši těm kteří to vyrábějí. Holt dabing už je dneska jenom továrna. To už není co bejvalo.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ten film sice nie je ziadny zazrak, ale rozhodne si nezasluzil tak mizerny redabing na Filmboxe v ktorom Dolpha dabuje nejaky herec, ktory znie jak pubertiak.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama