foto

Tim Post

  • nar. 1963
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 451 stupňů Fahrenheita (TV film)
2016 Barva vítězství
V pasti
2014 X-Men: Budoucí minulost
2013 Nepřítel
2011 Reel Love (TV film)
Vražedná seznamka (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
2006 Směr smrt (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Ohnivé nebe (TV film)
The Life and Hard Times of Guy Terrifico
2004 Poslední kasino (TV film)
Úsvit mrtvých
2003 Brouci (TV film)
Mambo italiano
Muž, který zabil
Štvaná žena
2002 Jackie Gleason (TV film)
Kadetka Kelly (TV film)
Nepříjemná dohra
Vometáci
2001 Osudový zlom
2000 Bojiště Země: Sága roku 3000
Day In a Life, A
Generál (TV film)
Moving of Sophia Myles, The (TV film)
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Both Sides of the Law
Different (TV film)
Navždy má
1998 Babyface
Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
1997 Hon na Šakala
Top Secret
Utrpení
When Secrets Kill (TV film)
1996 Pohyblivý terč
1995 Vents contraires (TV film)

TV seriály

2016 Agresivní virus (TV seriál)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Dark Oracle (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Mental Block (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
My Hometown (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace